Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ HDP - ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!... ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ!

Η αστυνομία διέλυσε με πραγματικά πυρά διαδήλωση στο Ντιγιάρμπακιρ: «Πυροβολήστε αν είναι απαραίτητο» - Συγκρούσεις με πολίτες που δια...







Η αστυνομία διέλυσε με πραγματικά πυρά διαδήλωση στο Ντιγιάρμπακιρ: «Πυροβολήστε αν είναι απαραίτητο» - Συγκρούσεις με πολίτες που διαδηλώνουν κατά της σύλληψης των ηγετών του φιλοκουρδικού κόμματος




«Καζάνι που βράζει» είναι για μία ακόμα φορά η Τουρκία, μετά τις συλλήψεις των συμπροέδρων του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), Σελαχατίν Ντεμιρτάς και Φιγκέν Γιουκσεκντάγ.

Ο Ντεμιρτάς μετά τη σύλληψή του εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί τον ρόλο στο νέο θεατρικό του δικαστικού σώματος, για το οποίο ο Ερντογάν έδωσε εντολή.

«Δεν πρόκειται να απαντήσω σε καμία ερώτηση. Δεν πιστεύω ότι η κρίση σας θα είναι δίκαιη. Μόνο ο κόσμος που με εξέλεξε μπορεί να με ρωτήσει για τις πολιτικές δραστηριότητές μου», συνέχισε ο 43χρονος ηγέτης, ο οποίος μαζί με την συμπρόεδρό του προφυλακίστηκαν μέχρι τη δική τους για «υποστήριξη της τρομοκρατίας» του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.