Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ENTYΠΩΣΙΑΚΟ!!! ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ MIG - 29 «ΣΚΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ...!

Το παρακάτω βίντεο ειναι ενός ρωσικού μαχητικού MiG-29. Θα δείτε, με την βοήθεια της πανοραμικής κάμερας,  το μαχητικό να πετάει σε απ...




Το παρακάτω βίντεο ειναι ενός ρωσικού μαχητικού MiG-29.

Θα δείτε, με την βοήθεια της πανοραμικής κάμερας,  το μαχητικό να πετάει σε απίστευτες ταχύτητες στο δεύτερο στρώμα της ατμόσφαιρας της Γης, στην στρατόσφαιρα. Η στρατόσφαιρα αρχίζει από τα 10 χλμ. (6 μίλια) στα μέσα γεωγραφικά πλάτη, ενώ στους πόλους από τα 8 χλμ. (5 μίλια). Φτάνει ως τα 50 χλμ. (31 μίλια) ύψος, όπου και καταλήγει στη στρατόπαυση, θεωρητική ζώνη οριοθέτησης, ελάχιστου πάχους. Το επόμενο στρώμα, έξω από την στρατόπαυση είναι η μεσόσφαιρα.  Η θερμοκρασία στη στρατόσφαιρα στην αρχή και μέχρι του μισού ύψους της (30-35 χλμ.) παραμένει σταθερή, στη συνέχεια όμως αυξάνει μέχρι τα 50 χλμ.

Η πτήση που μποούμε να δούμε στις 360 μοίρες ειναι ενα εντυπωσιακό γεγονός.

Δείτε το βίντεο



ο Mikoyan MiG-29 (ρώσικα: МиГ-29) είναι μαχητικό αεροσκάφος σχεδιασμένο στη Σοβιετική Ένωση για το ρόλο αεροπορικής υπεροχής. Αναπτύχθηκε την δεκαετία του 1970 από το σχεδιαστικό γραφείο Μικογιάν και μπήκε σε υπηρεσία το 1983. Παραμένει σε υπηρεσία στη Ρώσικη πολεμική αεροπορία και σε πολλά άλλα κράτη. Από την είσοδό του σε υπηρεσία(1977) μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει πολλές εκδόσεις με βελτιώσεις στα ηλεκτρονικά, τους κινητήρες, το απόθεμα καυσίμου, τον οπλισμό κ.α.

Ο Ιβάν Μικογιάν, ο Ρώσος σχεδιαστής αεροσκαφών και ένα από τα κορυφαία μυαλά πίσω από το μαχητικό MiG-29, έφυγε απο τη ζωή σήμερα, 25/11 στην ηλικία των 89 ετών.



ONALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.