Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο «ΠΑΤΕΡ ΡΑΛΦ» ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 82 ΤΟΥ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ»;

Θυμάστε τον «πάτερ Ραλφ» από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας»; Ήταν ο πρώτος παπάς στην ιστορία της τηλ...



Θυμάστε τον «πάτερ Ραλφ» από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας»; Ήταν ο πρώτος παπάς στην ιστορία της τηλεόρασης που γοήτευσε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο με την αρρενωπή εμφάνιση του και τον απαγορευμένο του έρωτα για την "Μέγκυ".



Ο λόγος για τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος ερμήνευσε τον ρόλο του γοητευτικό «πάτερ Ραλφ» στα «Πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» (Thorn Birds), που προβλήθηκαν το 1983. Συμπρωταγωνίστρια του ήταν η Ρέιτσελ Ουόρντ.

Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστριών του. Είναι χαρακτηριστικό πως συμβούλεψε τους ομοφυλόφιλους συναδέλφους του να κρύψουν καλά το μυστικό της διαφορετικότητα τους και μάλιστα είχε τονίσει: «Αν δήλωνα γκέι δεν θα έκανα καριέρα».



Ο Τσάμπερλεϊν είχε σχέση με τον συνάδελφό του Ουέσλι Ουρ στις αρχές της δεκαετίας του’ 70 και από το 1975 μέχρι το 2010 ήταν ζευγάρι με τον μάνατζερ του Μάρτιν Ράμπετ.

Σήμερα παρά τα 82 του χρόνια, ο Αμερικανός ηθοποιός, δεν έχει χάσει τη γοητεία του.






ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.