Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ

Προς την ξανθιά ραδιοφωνική δημοσιογράφο προσανατολίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ - Διάσημη στις ΗΠΑ για την πολιτική της παρέμβαση - Μητέρ...






Προς την ξανθιά ραδιοφωνική δημοσιογράφο προσανατολίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ - Διάσημη στις ΗΠΑ για την πολιτική της παρέμβαση - Μητέρα τριών παιδιών, πρώην δικηγόρος και νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο




Η συντηρητική δημοσιογράφος Λόρα Ίνγκραμ (Laura Ingraham), γνωστή από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, υποστήριξε σήμερα ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει την πιθανότητα να της προσφέρει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου.

Η Ίνγκραμ είπε ότι έχει μιλήσει με τον Τραμπ και ότι νιώθει κολακευμένη για το ότι ο Νεοϋορκέζος μεγιστάνας την έχει υπόψη του. «Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα» είπε η Λόρα μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Fox News Sunday.

Η Ίνγκραμ υπερασπίστηκε την απόφαση των συνεργατών του Τραμπ να μην ακολουθείται ο εκλεγμένος πρόεδρος από μια ομάδα διαπιστευμένων δημοσιογράφων σε ορισμένες μετακινήσεις του. Είπε μάλιστα ότι πριν από τις εκλογές τα μέσα ενημέρωσης «σημάδεψαν τα χαρτιά της τράπουλας» σε βάρος του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Στα 53 της χρόνια, η ξανθή Λόρα Ίνγκραμ είναι μία από τις πιο γνωστές Αμερικανίδες δημοσιογράφους και θεωρείται μια προσωπικότητα μεγάλης επιρροής, καθώς η πολιτική εκπομπή της είναι η πιο δημοφιλής στο ραδιόφωνο των ΗΠΑ. Παράλληλα, έχει ιδρύσει και διευθύνει την ιστοσελίδα LifeZette.com, ενώ έχει συγγράψει αρκετά βιβλία για την τρέχουσα πολιτική, συνήθως με έναν ανάλαφρο, χιουμοριστικό τόνο κριτικής. Σε προηγούμενη φάση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας δικηγορούσε. Έχει δώσει πολυετή και νικηφόρα μάχη με τον καρκίνο του μαστού, υποστηρίζει φανατικά την υιοθεσία, παρόλο που η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.