Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...;

ΘΑ ΕΡΘΕΙ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Π...

Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα;




ΘΑ ΕΡΘΕΙ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ STOXOS.GR ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ:

Γίνεται... Μπαράκ Ομπάμα ο Ντόναλντ Τραμπ. Και αλλά όχι μόνο όσον αφορά στον Λευκό Οίκο. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη μας!




Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Παρόν την Κυριακή (20.11.2016). Επικαλείται έγκυρες διπλωματικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζει ταξίδι στην Ελλάδα μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τραμπ βάζει την Ελλάδα μέσα στις πρώτες χώρες που θα επισκεφτεί μέσα στον νέο χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ορκίζεται και αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου.

Στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ υπάρχουν τέσσερις ελληνοαμερικανοί, με τον Ράιαν Πρίμπους να έχει ήδη αναλάβει τη θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Ο δεύτερος ελληνοαμερικανός δίπλα στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ είναι ο Τζορτζ Τζιτζίκος, γνωστός και ως «συγκεντρωσιάρχης» του Τραμπ, ο τρίτος είναι ο Τζορζ Παπαδόπουλος και ο τέταρτος ο Χρήστος Μαραφάτσος. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.