Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΤΡΑΞΙΟΝ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΤΗ ΧΙΟ... ΒΙΝΤΕΟ: «ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ (ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ

Ένας πρόσφυγας από το Χαλέπι της Συρίας που έχει εγκλωβιστεί στην Χίο χρησιμοποίησε με έναν απίστευτο τρόπο τα μαλλιά του για να μπει...







Ένας πρόσφυγας από το Χαλέπι της Συρίας που έχει εγκλωβιστεί στην Χίο χρησιμοποίησε με έναν απίστευτο τρόπο τα μαλλιά του για να μπει στο βιβλίο Guiness.




O Mουσταφά Αικχατίμπ μπορεί να μεταφέρει ένα ολόκληρο όχημα μόνο με τα μαλλιά του. Ο ίδιος ξεκίνησε μετακινώντας οχήματα εργαζομένων στον καταυλισμό της Σούδας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ο ίδιος είναι ικανός να μεταφέρει ένα ολόκληρο λεωφορείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ μόνο με το τριχωτό της κεφαλής του.


Η βοήθεια των στελεχών της Ύπατης Αρμοστείας υπήρξε σημαντική. Η δράση οργανώθηκε και ο Μουσταφά μπροστά σε εκατοντάδες πρόσφυγες που αποθανάτισαν τη στιγμή, απέδειξε ότι η θέληση είναι αυτή που πάντα νικά.




Ο επόμενος στόχος του πρόσφυγα είναι αρκετά συγκινητικός,καθώς ο ίδιος δήλωσε στο politischios.gr: Στόχος είναι να μετακινήσω με τα μαλλιά μου ένα αεροπλάνο. Αυτό το αεροπλάνο που θα με πάρει από τη Χίο και θα μου χαρίσει μία φυσιολογική ζωή...".




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.