Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΑ... ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΗΣ..

«Σας καλωσορίζω στην Αθήνα και σας υποδέχομαι ως τον Πρόεδρο της μεγάλης και φίλης χώρας των ΗΠΑ ο οποίος διακρίθηκε διεθνώς για την...

Τι είπαν μπροστά στις κάμερες Παυλόπουλος – Ομπάμα – ΒΙΝΤΕΟ




«Σας καλωσορίζω στην Αθήνα και σας υποδέχομαι ως τον Πρόεδρο της μεγάλης και φίλης χώρας των ΗΠΑ ο οποίος διακρίθηκε διεθνώς για την υπεράσπιση του ανθρώπου, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο.




Ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ για την συμπαράσταση του προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε αυτή την περίοδο που αντιμετωπίζουμε μια βαθιά κρίση. Παράλληλα ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι και ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θερμό καλωσόρισμα στην Αθήνα και όλο τον ελληνικό λαό.

«Θεώρησα ότι στο τελευταίο ταξίδι μου πριν αποχωρήσω από την Προεδρία έπρεπε να επισκεφθούμε την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία» σημείωσε.

«Καταλαβαίνουμε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο ελληνικός λαός έχει υπομείνει αρκετά αλλά είμαστε σε συνεργασία και βλέπουμε ότι ξεκινάει μια περίοδος που η κατάσταση καλυτερεύει. Θα συνεργαστούμε μαζί αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος που πρέπει να καλυφθεί ακόμα» τόνισε.

«Η ΕΕ είναι κάτι καλό όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο» επεσήμανε ο Πρόεδρος Ομπάμα.

Παράλληλα ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχάρη την Ελλάδα για την συμπόνια και την ανθρωπιά με την οποία χειρίζεται τους πρόσφυγες που φθάνουν στην χώρα.

«Το θέμα των προσφύγων δεν είναι μόνο ενός κράτους, αλλά όλων μας και γι' αυτό συνεργαζόμαστε με όλες τις χώρες, ώστε να υπάρξει ένας διαχειρίσιμος τρόπος και αυτό το πράγμα να συνεχιστεί με κάποια τάξη» επεσήμανε.

Καταλήγοντας ο κ. Ομπάμα είπε ότι «προσβλέπω στην επίσκεψή μου στην Ακρόπολη, καθώς από την στιγμή που κάποιος είναι στην Ελλάδα, είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.