Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...!!! ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ...!!!

Μόλις χθές ο Τούρκος Υπουργός των Ευρωπαϊκών υποθέσεων ο Τσελίκ ζήτησε να εκκενωθεί ο χώρος που πρόκειται να κατασκευαστεί το Τέμενο...

91909efdd75360aaa8065d92b907c42a




Μόλις χθές ο Τούρκος Υπουργός των Ευρωπαϊκών υποθέσεων ο Τσελίκ ζήτησε να εκκενωθεί ο χώρος που πρόκειται να κατασκευαστεί το Τέμενος… Ενώ ταυτόχρονα όπως καταγράφαμε από το stoxos.gr το πρακτορείο anadoou και τα τουρκικά μέσα είχαν ξεκινήσει εκστρατεία σιγονταρίσματος μαζί με τους διάφορους Τσίμες...




Αστραπιαία η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ που δεν μας έχει συνηθίσει να αντιδρά έτσι σε Καταλήψεις!

Άνδρες της αστυνομίας πήγαν στον χώρο λίγο μετά τις έξι το πρωί και προσήγαγαν τα δεκαπέντε άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό.

Η επέμβαση έγινε μετά από μήνυση του Δημοσίου και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Την έρευνα για την υπόθεση είχε αναλάβει η κρατική ασφάλεια, προκειμένου να διαπιστώσει τι είδους αδικήματα συντελούνταν με την κατάληψη του χώρου και εάν συνέτρεχαν λόγοι για αστυνομική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 10-15 άτομα, είχαν καταλάβει τον χώρο της πρώην βάσης του Πολεμικού Ναυτικού, εμφανίζοντάς τον ως κέντρο στέγασης αποκλειστικά για Έλληνες αστέγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.