Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ... «Ο ΜΠΕΖΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ» ΕΙΠΕ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ-

Τον Γιάννη Ζουγανέλη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε έξοδο του και τον ρώτησαν για την κόρη του, τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά κ...







Τον Γιάννη Ζουγανέλη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε έξοδο του και τον ρώτησαν για την κόρη του, τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την αμοιβή του φίλου του Γιάννη Μπέζου.




Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ:

«Θα κάνω τηλεόραση. Στην δημόσια τηλεόραση, την κρατική, την τηλεόραση που είναι δικιά μας, θα κάνω κάθε Σάββατο 7-9 ή 9 -11 δεν ξέρω, ένα πρόγραμμα που θα λέγεται «Στα παιδιά ο λόγος», γιατί νιώθω ότι δε δίνεται βήμα στους νεότερους, θα κάνω αυτό το πράγμα, θα είναι ψυχαγωγικό, θα είναι αληθινό, θα έχει προσκεκλημένους». Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ακόμα πόσο κοστίζει η δικιά μας παραγωγή. Γιατί είναι συμπαραγωγή».
Ενώ για την αμοιβή του Γιάννη Μπέζου και την πολυσυζητημένη δήλωση για το κόστος της εκπομπής που είπε «Μου αξίζει»  ο Ζουγανέλης τοποθετήθηκε στηρίζοντας τον φίλο και συνάδελφο και αποκαλύπτοντας τα χρήματα που θα παίρνει σε κάθε εκπομπή:

«ο Γιάννης παίρνει ελάχιστα χρήματα για την προσωπικότητά του...νομίζω 600 ευρώ μεικτά σε κάθε εκπομπή».

Κι εδώ που τα λέμε αν αυτή η αμοιβή ισχύει δεν είναι υπερβολική για το μέγεθος του συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.