Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΕ...!!!

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ... ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ... Στο Κέμερ του νομού Αττάλειας ο 48 ετών Ζεκάι Σ. μετά από καβγά με ...

271020161917509224594






ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ... ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...

Στο Κέμερ του νομού Αττάλειας ο 48 ετών Ζεκάι Σ. μετά από καβγά με την σύζυγο του Νουρσέν Σ. της έριξε βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Από την φωτιά πήρε φωτιά και ο ίδιος και αργότερα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι.




Το περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία της συνοικίας Γενί Μαχαλλέ στο Κέμερ. Μετά από τον καβγά με την γυναίκα του ο Ζεκάι Σ. βγήκε από το σπίτι. Μετά από κάποιο διάστημα επέστρεψε με ένα μπιτόνι βενζίνη, έβγαλε από το σπίτι την 9χρονη κόρη τους και έκλεισε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού. Ακολούθως έριξε την βενζίνη πάνω στην σύζυγο του και της έβαλε φωτιά. H Νουρσέν Σ. τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ δεν γλύτωσε από αυτές και ο ίδιος ο Ζεκάι Σ.

Μετά από ενημέρωση από τους γείτονες κατέφθασε πυροσβεστική και ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος βαριά τραυματισμένο με βαθιά εγκαύματα σε πρόσωπο και σώμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Κεμέρ. Η Νουρσέν μετά από τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσογείου και εισήχθη στην ΜΕΘ, ενώ ο Ζεκάι Σ. με εγκαύματα 40% στο σώμα του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ελικόπτερο στο νοσοκομείο Μπόζκαγιά της Σμύρνης.

http://www.dha.com.tr - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.