Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...;;; «ΥΠΟΔΟΧΗ» ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ...

Με μια μακροσκελή γεωπολιτική ανάλυση στο indymedia ο Ρουβίκωνας αναφέρεται στην επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην χώρα μας στα μέσα του μ...

Ρουβίκωνας: Να υποδεχθούμε τον Ομπάμα όπως του αξίζει




Με μια μακροσκελή γεωπολιτική ανάλυση στο indymedia ο Ρουβίκωνας αναφέρεται στην επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην χώρα μας στα μέσα του μήνα και επιχειρεί να αναλύσει τι θέλει ο Ομπάμα στην Ελλάδα.




Ισχυρίζονται ότι «Ο Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα και ως μέρος της οικονομικής της επιτροπείας. Με όχημα την πρόταση για διακανονισμό (και βέβαια όχι διαγραφή, ούτε καν απομείωση) του χρέους, οι ΗΠΑ στριμώχνουν τον ανταγωνιστή τους, το Γερμανικό κράτος και συντηρούν τις συνθήκες διάλυσης της ΕΕ, χωρίς όμως να την διαλύουν, ενώ κανουν χαρούμενο και τον ΣΕΒ με τις μεταρυθμίσεις στα εργασιακά...».

Επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «...Ο Σύριζα στην ανάγκη του να ριζώσει στο βαθύ ελληνικό κράτος, να σταθεροποιηθεί στον δικομματισμό, επιχειρεί να εναγκαλιστεί όσο μπορεί με τον ιστορικό μεταπολεμικό πάτρωνα και την τόσο δραστήρια πρεσβεία του. Αναζητά τρόπους να φανεί χρήσιμος».

Καταλήγοντας, τα μέλη του Ρουβίκωνα καλούν τον κόσμο στον δρόμο λέγοντας: «Αυτό που λέμε πάντα, ισχύει και εδώ: Η υποταγή, η παθητικότητα κοστίζει. Απέναντι στα χειρότερα που έρχονται η υποταγή είναι συλλογική αυτοκτονία. Όλοι στον δρόμο. Η αλληλεγγύη όπλο των λαών. Να υποδεχτούμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπως του αναλογεί».
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.