Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΡΕ... Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ...!!! ΒΙΝΤΕΟ

O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega Κύπρου, ανέφερε πως θα δημιουργήσει εκκλησιαστικά σχολεία και...

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ετοιμάζει σχολεία για να καταπολεμήσει την... ομοφυλοφιλία




O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega Κύπρου, ανέφερε πως θα δημιουργήσει εκκλησιαστικά σχολεία και νηπιαγωγεία, όπου ουσιαστικά θα γαλουχούνται «φυσιολογικοί» άνθρωποι, αποφεύγοντας την ομοφυλοφιλία.




Υπήρξε στόχος, όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος για τη δημιουργία τέτοιου είδους εκπαιδευτηρίων από παλαιότερα, εντούτοις αναβλήθηκαν οι σχεδιασμοί λόγω της οικονομικής ύφεσης.

Τον Σεπτέμβριο, συνέχισε θα ετοιμαστούν δέκα νηπιαγωγεία με στόχο μέσα σε δύο χρόνια να γίνουν δημοτικά και σε έξι έτη γυμνάσια και λύκεια, στα οποία θα δίνεται μία υποδειγματική εκπαίδευση με ορθές κατευθύνσεις στους μαθητές, από τους οποίους θα έχουν την απαίτηση να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι που να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σημείωσε πως «ως κοινωνία έχουμε ξετσιπωθεί και πρέπει υπερπηδήσουμε την ανωμαλία».

«Να δώσουμε μια υποδειγματική εκπαίδευση. Να δώσουμε κατευθύνσεις στα παιδιά μας. Έχουμε την απαίτηση να γίνουν σωστοί άνθρωποι και ολοκληρωμένες προσωπικότητες που θα βοηθήσουν αυτό τον τόπο», δήλωσε.

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να διδαχθεί αυτό και πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει γνώμη μέσα από το σχολείο για την ομοφυλοφιλία, ανέφερε, «Πιστεύετε ότι η ομοφυλοφιλία είναι φρούτο των τελευταίων ετών; Έχουμε ξετσιπωθεί πλέον. Είμαστε σε απαράδεκτες καταστάσεις. Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα. Κάπου πρέπει να κοκκινίσουμε και λίγο, να μάθουμε να υπερπηδούμε μερικές ανωμαλίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.