Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ... ΝΕΑΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ!

Ο νεαρός παρήγγειλε μέσα από μια ιστοσελίδα αγοραπωλησιών έναν κινητήρα για το αυτοκίνητό του δίνοντας προκαταβολή 200 ευρώ, αλλά δεν τ...



Ο νεαρός παρήγγειλε μέσα από μια ιστοσελίδα αγοραπωλησιών έναν κινητήρα για το αυτοκίνητό του δίνοντας προκαταβολή 200 ευρώ, αλλά δεν την πήρε ποτέ

Πίστεψε ότι βρήκε ευκαιρία για να αντικαταστήσει τον ελαττωματικό κινητήρα του αυτοκινήτου του σε χαμηλή τιμή ένας νεαρός από τα Γρεβενά, όταν βρήκε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών μια αγγελία για έναν παρόμοιο και έσπευσε να τηλεφωνήσει στον φερόμενο ως πωλητή.

Εκείνος του ζήτησε να καταθέσει 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ως προκαταβολή για την αγορά, πράγμα που ο επίδοξος αγοραστής έκανε στις 27 Οκτωβρίου. Από τότε, περίμενε να του στείλει ο πωλητής τον κινητήρα, αλλά εκείνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του! Έτσι, κατήγγειλε στην Ασφάλεια Γρεβενών ότι τον είχε εξαπατήσει.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί αποκαλύφθηκε ότι δράστης ήταν ένας 30χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι στην ίδια υπόθεση ή αν υπάρχουν και άλλα θύματα του 30χρονου.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.