Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ...!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΕ ΟΟΚΛΗΡΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ...!!!

Δεν ήταν τόσο ξαφνική όσο και αναπάντεχη για την αστυνομία η «κατάληψη» των προσφυγικών από μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων, καθ...

󧠳𥱩﷞ 𱯳꾭 󴧭 륹 k宜Რ쥴ᮽ s쩪᩠᭴饮ﵳ顳ĥᠳ1 Ϫ߯16. Ǡݭ ߭糥 윤ᠡ宯󴾭, ⱝ觪堳孼򠪴鱟ﵠ𱯳꾭 ꡩ ܱ 尩 勞륱砭ᠥ괯婠𝴱岠ꡩ 찯顠춡ퟳݫ破粠ױ u㞲 ꡩ 褐䩪磼񯩠 ꡩ 럣砾񡠡񣼴屡 媴ݴ񥲠ꡩ ꡤ񼭩ᠰ񯲠᳴骝򠤵휬婲. j﫯尩糧 ᳴ߡ򠼰ﵠݣ魡񯳡㹣ݲ.(EUROKINISSI/ԁԉM`̐ϋQǩ







Δεν ήταν τόσο ξαφνική όσο και αναπάντεχη για την αστυνομία η «κατάληψη» των προσφυγικών από μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων, καθώς όπως διαπιστώνεται, στις 13 Σεπτεμβρίου είχε προσαχθεί από την οδό Δέγλερη, έξω από τα δικαστήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας & ένας Αμερικάνος αναρχικός, ο οποίος όπως προέκυψε, είχε στην κατοχή του αναλυτικά σχεδιαγράμματα για τις εγκαταστάσεις των προσφυγικών.




Ο Αμερικάνος αντιεξουσιαστής, ήταν ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για τα προχθεσινά επεισόδια στην Αλεξάνδρας. Η δεύτερη ήταν μια νεαρή κοπέλα, δίχως ιστορικό παρελθόν προσαγωγών.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και η ανθρωπογεωγραφία των προσαγωγών, καθώς οι 5 από τους 13 ήταν σεσημασμένοι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ενημερωμένο bloko.gr, οι συλληφθέντες είναι:O ένας με κατ’ επανάληψη «επισκέψεις» σε αστυνομικές αρχές ως μέλος του Ρουβίκωνα, ο δεύτερος από κατάληψη, ο τρίτος για κλοπή και προσαγωγή από χώρο στον οποίο επρόκειτο να μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι άλλοι δύο που είχαν προσαχθεί για ναρκωτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.