Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΑΝΕΛΑΒΕ... ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Ο Μάικλ Τσικλίνσκι πυροβολησε τους δύο αστυνομικούς μόλις έφτασαν στο σημείο, στη συνέχεια εκτέλεσε τη γυναίκα και αμέσως μετά αυτοκτ...








Ο Μάικλ Τσικλίνσκι πυροβολησε τους δύο αστυνομικούς μόλις έφτασαν στο σημείο, στη συνέχεια εκτέλεσε τη γυναίκα και αμέσως μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ομηρία μίας εγκύου έξι μηνών από έναν άνδρα στην περιοχή Κάνονσμπουργκ της Ουάσιγκτον, στις ΗΠΑ. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με την έγκυο γυναίκα να βρίσκεται ανάμεσά τους, ενώ από τις σφαίρες του δράστη έπεσε νεκρός και ο ένας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν να καλύψουν το περιστατικό.




Περίπου στις 3:30 το πρωί (τοπική ώρα), η αστυνομία δέχθηκε κλήση για υπόθεση ομηρίας σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Στο σημείο έσπευσαν αρχικώς ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς. Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τον δράστη δέχθηκαν καταιγισμό πυρών, με συνέπεια να τραυματιστούν και οι δύο.

Ακολούθως, ο δράστης έστρεψε το πιστόλι προς την έξι μηνών έγκυο γυναίκα, την οποία κρατούσε όμηρο στο διαμέρισμα και αφού τη σκότωσε, αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι του.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μετά από αρκετή ώρα, ο ένας κρίθηκε σκόπιμο να μετακινηθεί σε ειδική κλινική. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καταλήγοντας στα τραύματά του.

Ο δράστης ονόματι Μάικλ Τσικλίνσκι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως και της γυναίκας που κρατούσε όμηρο. Ο δεύτερος αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική.





ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.