Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ... Μ@Λ@ΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΠΙΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Εκτός της συνηθισμένης χρήσης του, έχει ακουστεί ότι κάνει πολύ καλό στο δέρμα. Είναι βέβαιο ότι είναι ιδιαίτερα πρωτεϊνούχο, αυτό ...







Εκτός της συνηθισμένης χρήσης του, έχει ακουστεί ότι κάνει πολύ καλό στο δέρμα. Είναι βέβαιο ότι είναι ιδιαίτερα πρωτεϊνούχο, αυτό όμως μάλλον δεν το καθιστά βρώσιμο. Οχι τουλάχιστον για τις mainstream συνταγές που μπορεί να βρει κάποιος παντού.

Κι όμως, η Βρετανίδα Τρέισι Κις έχει ανακαλύψει μια χρήση του σπέρματος -γιατί περί αυτού πρόκειται- η οποία μάλλον δεν έχει προηγούμενο. Η 29χρονη μητέρα, που μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της, υποστηρίζει ότι ένα smoothie που περιέχει σπέρμα προσφέρει την καλύτερη προστασία έναντι της γρίπης.




Η συνταγή της είναι πολύ απλή, αφού αναμειγνύει μια κουταλιά σπέρμα, το οποίο της προσφέρει ο κολλητός της, στο εκάστοτε πρωινό ρόφημα που επιλέγει να πιει, ή καμιά φορά το καταναλώνει σκέτο.

Κι αυτό, όπως λέει, ενισχύει απίστευτα το ανοσοποιητικό της σύστημα, προστατεύοντας τον οργανισμό της από κάθε κακόβουλη «εισβολή». Η 29χρονη, η οποία είναι personal trainer, στο παρελθόν έκανε καμπάνια για ακόμα μια χρήση του σπέρματος, πέραν της συνήθους. Ελεγε ότι χρησιμοποιούσε το σπέρμα για την παρασκευή υδατικής κρέμας για το πρόσωπο.

Τρεις φορές την εβδομάδα

«Ενιωθα να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και δεν είχα καθόλου ενέργεια. Τώρα είμαι μια χαρά κι έχω καλή διάθεση. Εχει πολύ ωραία γεύση, ανάλογα βέβαια με το τι έχει φάει ο κολλητός μου» λέει η Κις, σπεύδοντας να παραδεχτεί ότι οι γύρω της τη θεωρούν περίεργη, αλλά δεν τη νοιάζει.

Η 29χρονη γυμνάστρια, που είναι vegan, δηλαδή δεν καταναλώνει τρόφιμα ζωικής προέλευσης, έπεισε τον 31χρονο καλύτερο φίλο της να την τροφοδοτεί με σπέρμα. Την επισκέπτεται τρεις φορές την εβδομάδα, με φρέσκια «παραγωγή». Κι εκείνη τον εμπιστεύεται, αφού είναι υγιής, δεν καπνίζει, δεν πίνει και δεν παίρνει ναρκωτικά.

Για να είναι πάντως σίγουρη, τον έστειλε και για ιατρικές εξετάσεις. Η εκκεντρική personal trainer παραδέχεται πως όταν τον προσέγγισε για να του ζητήσει το σπέρμα του, εκείνος υποψιάστηκε ότι σκόπευε να καταφύγει σε τεχνητή γονιμοποίηση. «Τον έπεισα όμως ότι το ήθελα για καλλυντικά, κι έτσι δέχτηκε.

Εχει άλλωστε τακτική παραγωγή» συμπληρώνει με νόημα.

Αξίζει ωστόσο εδώ να σημειωθεί ότι γιατρός που ρωτήθηκε σχετικά είπε πως το σπέρμα δεν έχει καμιά θρεπτική αξία.


espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.