Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ... ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

Ευθεία πυρά κατά της Γερμανίας εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Με τις προσβολές να δίνουν...

Erdogan






Ευθεία πυρά κατά της Γερμανίας εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.




Με τις προσβολές να δίνουν και να παίρνουν ο Ερντογάν ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι η Γερμανία έχει γίνει καταφύγιο για τρομοκράτες και ότι «θα κριθεί από την ιστορία». Ακόμη την κατηγόρησε ότι απέτυχε να εκδώσει υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, του ανθρώπου που η Άγκυρα κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου.

Ο Ερντογάν είπε, επίσης, ότι επί καιρό η Γερμανία «τρέφει» μαχητές του κουρδικού κόμματος PKK, που μάχεται εναντίον της Τουρκίας για τη δημιουργία αυτόνομου κουρδικού κράτους, αλλά και ακροαριστερούς του κόμματος DHKP-C, που έχει πραγματοποιήσει ένοπλες επιθέσεις στην Τουρκία.

«Δεν έχουμε καμία προσδοκία από τη Γερμανία, αλλά θα κριθείτε από την Ιστορία για υποκίνηση τρομοκρατίας (…). Η Γερμανία έχει γίνει ένα σημαντικό καταφύγιο τρομοκρατών», είπε ο Ερντογάν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του στην Αγκυρα.

«Ανησυχούμε ότι η Γερμανία, η οποία έχει προστατεύσει το PKK και το DHKP-C επί χρόνια, έχει γίνει η αυλή της τρομοκρατικής οργάνωσης των γκιουλενιστών», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.