Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΑΓΗΜΑ ΚΑΙ... ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ...

Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής - Το άγημα πήρε τα όπλα επ' ώμου και άλλαξε θέση, λίγα λεπτά πριν κατέβει από το Air Forrce On...





Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής - Το άγημα πήρε τα όπλα επ' ώμου και άλλαξε θέση, λίγα λεπτά πριν κατέβει από το Air Forrce One ο Αμερικανός πρόεδρος




Σε ετοιμότητα... με το κόκκινο χαλί στο χέρι, βρίσκονταν μέχρι την τελευταία στιγμή οι υπεύθυνοι της τελετής υποδοχής του Αμερικανού προέδρου στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να δουν σε πιο σημείο θα σταματήσει το Air Forrce One.

Τελικά, τελευταία στιγμή αυτό σταμάτησε, λίγα μέτρα μετά την θέση που είχε προβλεφθεί, αλλά και αρκετά μέτρα πιο πίσω, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να τρέχουν να τα κολλήσουν πρόσθετα κομμάτια του χαλιού. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν το χαλί να μην είναι σε ευθεία με την σκάλα.

Λίγα λεπτά πριν κατέβει από το αεροπλάνο ο πρόεδρος Ομπάμα, άλλαξε και η θέση του αγήματος. Έτσι αυτό και προκειμένου να διευκολυνθούν οι φωτογράφοι, πήγε από την αριστερή πλευρά και όχι από την δεξιά όπως έχουν συνηθίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.