Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑ» ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΚΙ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ! ΝΤΡΟΠΗ...

Ο Άλκης Κούρκουλος μίλησε έξω από τα δόντια σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου, ο οποίος μίλησε για ανέγερση ...



Ο Άλκης Κούρκουλος μίλησε έξω από τα δόντια σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου, ο οποίος μίλησε για ανέγερση εκκλησιαστικών νηπίων, γυμνασίων και λυκείων κατά της ομοφυλοφιλίας. «Η Εκκλησία το χαβά της.




Θα ήθελα τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας. Φοράω Σταυρό και πιστεύω, αλλά είναι άσχετο το ένα με το άλλο», είπε αρχικά ο ηθοποιός στο Πρωινό.

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε συγκεκριμένα για τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου, ο Άλκης Κούρκουλος σχολίασε σε αυστηρό ύφος: «Να πάει αυτός πρώτα! Να πάει αυτός πρώτα. Ντροπή είναι αυτό το πράγμα! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέση του, έχω κι εγώ τη δική μου θέση. Εύχομαι να είναι μειοψηφία αυτή η πλευρά της Εκκλησίας.

Υπάρχουν άνθρωποι που μονάζουν και δεν λένε όλες αυτές τις π@π@ριές που ακούω τώρα! Δεν μπορώ να ακούω βλακείες πρωί πρωί! Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις το 2016; Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να ζούμε στον Μεσαίωνα. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δική του ιστορία».



zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.