Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ ΛΕΙΜΩΝΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Ηγουμένου Νικοδήμου της Μονής Λειμώνος...Έκλεισε τα μάτια του ο ηγούμενος του φημισμένου μοναστηριού τη...






Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Ηγουμένου Νικοδήμου της Μονής Λειμώνος...Έκλεισε τα μάτια του ο ηγούμενος του φημισμένου μοναστηριού της Μονής Λειμώνος του Αγίου Ιγνατίου στη Καλλονή της Λέσβου, ο οποίος το έκανε παγκοσμίως γνωστό και πόλο έλξης χιλιάδων πιστών από κάθε γωνιά της Γης.




Ο Νικόδημος Παυλόπουλος εκοιμήθη χθες το πρωί σε ηλικία 73 ετών (από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής) , βυθίζοντας στον θρήνο πιστούς που συρρέουν από ολόκληρο το νησί για να προσκυνήσουν τη σορό του που θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι έως την Δευτέρα στις 11:00 το πρωί που θα γίνει η κηδεία του.

Ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Παυλόπουλος , κατά κόσμο Εμμανουήλ Παυλόπουλος του Πέτρου (του δασκάλου του Παυλόπουλου και της Άννας του Παραμυθά) ηταν ηγούμενος της Μονής Λειμώνος στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξόδιο ακολουθίας η σορός του ηγούμενου αρχιμανδρίτη Νικόδημου Παυλόπουλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι όταν και θα φτάσει στην Μονή Λειμώνος η σορός από το νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalloninews.gr, σημερα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και στη συνέχεια η σωρός του θα μεταφερθεί στο παραοικονομικό, στον κύριο ναό δηλαδή, όχι σε εκείνον που η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε άνδρες.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή όπως αναφέρουν πληροφορίες θα γίνει την Δευτέρα στις 11:00 το πρωί. H ταφή θα πραγματοποιηθεί στο μοναστήρι του Αγίου Ιγνατίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.