Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ...!! ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ...!!!

Αγρίνιο_ Συναγερμός έχει σημάνει από χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην τοπική αστυνομία, μετά από δύο σοβαρά περιστατικά επίθεσης σε β...

peripol_nixta.jpg




Αγρίνιο_ Συναγερμός έχει σημάνει από χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην τοπική αστυνομία, μετά από δύο σοβαρά περιστατικά επίθεσης σε βάρος δύο νεαρών γυναικών από άγνωστο για την ώρα δράστη. Ο θρασύτατος ληστής επιτέθηκε με μεγάλη βιαιότητα στα θύματά του.




Αρχικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Φιλελλήνων ο δράστης επιτέθηκε σε 25χρονη, τη χτύπησε με γροθιές στην κοιλιά, την δάγκωσε στα χέρια και της άρπαξε τσαντάκι με πέντε ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 20 περίπου λεπτά αργότερα στην Χαριλάου Τρικούπη ήταν η σειρά μιας 18χρονης από την οποία αφού τη χτύπησε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά και ρίχνοντάς την στο πεζοδρόμιο της άρπαξε 25 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των γυναικών, πρόκειται για τον ίδιο δράστη, ενώ η Ασφάλεια σε βάρος του σχημάτισε δικογραφία για ληστεία. Τα δύο σοβαρά αυτά περιστατικά προκαλούν έντονο προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου, καθώς συνέβησαν στο κέντρο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, στο Αγρίνιο επιτέθηκε ασκώντας σωματική βία σε δύο ημεδαπές ηλικίας 25 και 18 ετών και αφαίρεσε από την κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.