Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Π@@@ΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΠΕΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;

D...kliner, η νέα τάση στις ΗΠΑ, που ξεκίνησε από την «έμπνευση» μίας 19χρονης στο ίντερνετ Πρόκειται για νέα τάση της μόδας, ή εμ...







D...kliner, η νέα τάση στις ΗΠΑ, που ξεκίνησε από την «έμπνευση» μίας 19χρονης στο ίντερνετ

Πρόκειται για νέα τάση της μόδας, ή εμπεριέχει κάποιο βαθύτερο μήνυμα; Ή μήπως πρόκειται για μία παροδική τρέλα; Η ιστορία θα δείξει. Προς το παρόν η απορία είναι μία. Γιατί οι γυναίκες ζωγραφίζουν... πέη στα μάτια τους;




Το θέμα έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις μέσω των social media. Ολοένα και περισσότερες νεαρές -και όχι μόνο- γυναίκες αντικαθιστούν το... παραδοσιακό μακιγιάζ ματιού, με πέη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, ανεβάζοντας τα «δημιουργήματά» τους στο ίντερνετ.

Η νέα «μόδα», όπως φαίνεται να είναι, ξεκίνησε από τη 19χρονη Έζια Μπρότιγκαμ, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η νεαρή γυναίκα είπε να κάνει κάτι διαφορετικό στα μάτια της. Από την ημέρα που ανέβασε τη φωτογραφία στο ίντερνετ, έγινε ένας πραγματικός χαμός. Η φωτογραφία έγινε viral. Πάνω από 28.000 χρήστες έκαναν retweets.

Μάλιστα, το κλαμπ που υιοθέτησε το νέο μακιγιάζ ματιών, ονόμασαν d...kliner τη νέα ροπή, αποτυπώνοντας απολύτως την έμπνευση της 19χρονης, που ξεκίνησε για χαβαλέ και τείνει να γίνει μόδα στις ΗΠΑ.






protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.