Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ... ...

Erdogan_USA




ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΚΙΟΥΕΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ή ΜΕ ΚΕΜΑΙΚΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@ΤΑ ΕΙΝΑΙ...

Ο απόστρατος αντιστράτηγος Μάικλ Φλιν, πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του αμερικανικού στρατού (Defense Intelligence Agency) σε άρθρο του στην ιστοσελίδα theHILL.com με τίτλο «Η σύμμαχός μας Τουρκία είναι σε κρίση και χρειάζεται την υποστήριξή μας» αναφέρει ότι η Τουρκία είναι «ζωτικής σημασίας» για τα αμερικανικά συμφέροντα ως ο ισχυρότερος σύμμαχος κατά του Ισλαμικού Κράτους και ως πηγή σταθερότητας στην περιοχή. Επικρίνει μάλιστα και τα αμερικανικά ΜΜΕ που παρουσιάζουν τις διώξεις κατά των αντιπάλων του Ερντογάν «αλλά δεν το βάζουν αυτό σε μια προοπτική».




Ο Φλιν κατηγορεί την κυβέρνηση Ομπάμα ότι ακολουθεί «ανόητη πολιτική» απέναντι στον Ερντογάν και σημειώνει ότι βασικό σημείο τριβής μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ είναι ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει στην Πενσυλβάνια και τον οποίο αποκαλεί «φίλο του» ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον.

«Ο Γκιουλέν παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετριοπαθή, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακραίος ισλαμιστής που δημοσίως επικαλείται τους στρατιώτες του, οι οποίοι περιμένουν να εκτελέσουν όποια διαταγή τους υπαγορεύσει. Αν πραγματικά ήταν μετριοπαθής, τότε δεν θα ήταν εξορία, ούτε θα προκαλούσε την οργή του Εντογάν και της κυβέρνησής του».

Επικαλούμενος τις γνώσεις του από την μελέτη των ιδρυτών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ο Φλιν τονίζει ότι έχουν πολλές ομοιότητες με όσα υποστηρίζει ο Γκιουλέν: «Για τους επαγγελματίες των υπηρεσιών πληροφοριών, η σφραγίδα της τρομοκρατίας είναι διάχυτη σε όλες τις δηλώσεις του Γκιουλέν και το δίκτυο των υποστηρικτών του ταιριάζει με την περιγραφή μιας εν υπνώσει τρομοκρατικής οργάνωσης. Aπό την οπτική της Τουρκίας, η Ουάσινγκτον περιθάλπει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν της Τουρκίας».




Ο σύμβουλος του Τραμπ επικρίνει τη σημερινή σιωπή της Ουάσινγκτον για το θέμα και αναφέρεται στους «απίστευτους ισχυρισμούς ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Τουρκίας οργάνωσε πραξικόπημα, βομβάρδισε το κοινοβούλιό του και υπονόμευσε την εμπιστοσύνη στην τουρκική οικονομία για να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αυτό θυμίζει τους αντίστοιχους ισχυρισμούς ότι η 11η Σεπτεμβρίου οργανώθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να δικαιολογηθεί η εισβολή σε μουσουλμανικές χώρες για την αρπαγή του πετρελαίου τους».

Ο αρθρογράφος επισημαίνει ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι μέσω του Δημοσίου χρηματοδοτούν τα 160 ιδιωτικά σχολεία του Γκιουλέν στις ΗΠΑ και για τα οποία έχουν δοθεί περισσότερες βίζες και από τη… Google, π.χ. για καθηγητές Αγγλικών που δεν μιλούν αγγλικά! Τα σχολεία αυτά στηρίζουν δωρεές π.χ. από το ίδρυμα Cosmos, το οποίο είναι βασικός χρηματοδότης και του ιδρύματος Κλίντον. Η σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, Huma Abedin, δούλεψε για 12 χρόνια για το περιοδικό ενός μουσουλμανικού ινστιτούτου που προωθεί θέσεις των εξτρεμιστών μουσουλμάνων.

Ο Φλιν κάνει άμεσο παραλληλισμό μεταξύ Γκιουλέν και του Αγιατολάχ Χομεϊνί του Ιράν, ο οποίος -με το μη αναστρέψιμο λάθος της στήριξης των ΗΠΑ- μετέτρεψε το Ιράν στο «μεγαλύτερο παγκόσμιο χορηγό της τρομοκρατίας»

---------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ...
---------------------

Όπως λέει ο σύμβουλος του Τραμπ, «η ιστορία επαναλαμβάνεται ότι επαναλαμβάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Είναι καιρός να δούμε με μια φρέσκια προοπτική τη σημασία της Τουρκίας και να δούμε τις προτεραιότητές μας υπό τη σωστή προοπτική.

«Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την εξωτερική μας πολιτική, αναγνωρίζοντας την Τουρκία ως προτεραιότητα. Πρέπει να δούμε τον κόσμο από την οπτική γωνία της Τουρκίας. Τι θα κάναμε αν μετά την 11/9 μαθαίναμε ότι ο Μπιν Λάντεν ζει σε μια ωραία βίλα στην τουρκική εξοχή και οι Τούρκοι φορολογούμενοι χρηματοδοτούν 160 σχολεία του; Δεν μπορούμε να του παρέχουμε ασφαλές καταφύγιο. Σε αυτή την κρίση, πρέπει να θυμόμαστε ποιοί είναι οι πραγματικοί μας φίλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.