Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙ... ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο θα βρεθούν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, όπ...

Αντιδράσεις στη Λέσβο για την επίσκεψη Κασιδιάρη - Λαγού παραμονές του Πολυτεχνείου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο θα βρεθούν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, όπου θα κάνουν ομιλία στις 16:00 για το μεταναστευτικό, σε ξενοδοχείο της Θερμής.

Οι βουλευτές, αναμένεται να επισκεφτούν και τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, επί της οδού Ικτίνου όπου σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost, στόχος τους θα είναι να συσπειρώσουν τα μέλη της Χ.Α στην Λέσβο με σκοπό να εγγραφούν κι άλλα μέλη..

Οι Βουλευτές της Χ,Α θα μιλήσουν επίσης και για το μεταναστευτικό -θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο για τη Λέσβο- και γι' αυτό υπάρχει θύελλα αντιδράσεων, σε πολίτες και φορείς του νησιού
Οι αντιδράσεις για την επίσκεψη

Ήδη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε στέκια φοιτητών επικρατεί αναβρασμός για την επικείμενη επίσκεψη Κασιδιάρη-Λαγού στην Μυτιλήνη. Οι Αστυνομικές αρχές σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ετοιμάζουν ένα σχέδιο για να μη γίνουν επεισόδια από τυχών αντιρατσιστικές πορείες σωματείων και αναρχικών οργανώσεων.

Το κέντρο της Μυτιλήνης αναμένεται να είναι φρούριο και η περιοχή γύρω από τα γραφεία της Χ.Α.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει ότι επίσκεψη Κασιδιάρη και Λαγού γίνεται μετά από κάλεσμα κατοίκων της Χίου και της Λέσβου, στο πλαίσιο ενημερωτικών εκδηλώσεων "για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης".

"Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα οποία η ανθελληνική κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε απέραντα "hot spot", βρίσκονται σε ένα καθεστώς άτυπης κατοχής από τις ανεξέλεγκτες ορδές χιλιάδων λαθρομεταναστών. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας για επίλυση αυτού του μείζονος εθνικού ζητήματος".

Πηγή: LesvosPost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.