Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΩ... ΧΙΤΛΕΡ ΠΑΝΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: ΒΡΗΚΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ

Με υψωμένα χέρια υποδέχθηκαν τον βασικό ομιλητή - Πρωταγωνίστρια και η «τηλεπερσόνα» Τίλα Τεκίλα, η οποία θεωρεί ότι είναι η… μετεμψύχω...




Με υψωμένα χέρια υποδέχθηκαν τον βασικό ομιλητή - Πρωταγωνίστρια και η «τηλεπερσόνα» Τίλα Τεκίλα, η οποία θεωρεί ότι είναι η… μετεμψύχωση του Χίτλερ

«Χάιλ Τραμπ, χάιλ λαέ, χάιλ νίκη», με αυτόν τον χαιρετισμό καλωσόρισε τους περίπου 200 υποστηρικτές του νεοεκλεγέντος προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρίτσαρντ Σπένσερ σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Εθνικής Πολιτικής του οποίου είναι επικεφαλής.

Στο άκουσμα της φράσης, το ενθουσιώδες κοινό απάντησε με υψωμένο το δεξί χέρι, ενώ όταν ο 40χρονος Σπένσερ, ο οποίος προωθεί την ιδεολογία της λευκής υπεροχής, εκτόξευσε πυρά εναντίον του Τύπου που χαρακτήρισε με το γερμανικό όρο «Lügenpresse» , ο οποίος χρησιμοποιείτο κατά τη ναζιστική περίοδο, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ο Σπένσερ περιέγραψε το όνειρό του για μία «νέα κοινωνία, ένα εθνικό κράτος που θα πρέπει να αποτελέσει σημείο συνάντησης για όλους τους Ευρωπαίους» και μία «ειρηνική εθνική κάθαρση» στους μαγεμένους από τη μισαλλόδοξη και ρατσιστική ρητορική του, ενώ εξήγησε πως «το να είσαι λευκός σημαίνει ότι είσαι κατακτητής, σταυροφόρος, ερευνητής, εξερευνητής. Εμείς παράγουμε, εμείς χτίζουμε, εμείς εξελισσόμαστε».

Ο επικεφαλής του think-tank και ιδρυτής του μπλογκ «Εναλλακτική Δεξιά», βέβαια, επέλεξε να αναπτύξει τη θεωρία του για την ανωτερότητα των λευκών αφότου από την αίθουσα είχαν αποχωρήσει οι εκπρόσωποι του Τύπου. Η απουσία δημοσιογράφων, λοιπόν, του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει λόγο για την Αμερική «η οποία μέχρι την προηγούμενη γενιά ήταν χώρα λευκών που ανήκει σε εμάς».

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο Atlantic, ο 40χρονος αναφέρθηκε στους λευκούς ως «παιδιά του ήλιου» που είναι ικανά για υπεροχή, επισημαίνοντας πως «δεν έχουμε γεννηθεί για να ζούμε στην ντροπή, την αδυναμία και τον εξευτελισμό. Δεν έχουμε σκοπό να ικετεύσουμε για ηθική επικύρωση από κάποιους από τα πιο άθλια πλάσματα που έχουν κατοικήσει στον πλανήτη».

Όλα αυτά, ενώ οι 200 προσκεκλημένοι που φορούσαν μπλουζάκια με το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ «Να κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά», είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συζητήσεις με θέμα «Ο Τραμπ και ο λευκός ψηφοφόρος» και «Ο Τραμπ και πώς να είσαι άνδρας».

Την «υπεροχή» του λευκού «έσπαγε» η τηλεπερσόνα με το ψευδώνυμο Τίλα Τεκίλα, η οποία ανήρτησε φωτογραφία της στο Twitter να χαιρετά ναζιστικά από δείπνο στο οποίο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, και ο Σπένσερ.

Η Τεκίλα, η οποία είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του Τραμπ, είχε απασχολήσει στο παρελθόν εξαιτίας των φιλοναζιστικών αναρτήσεών της, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισαν επεξεργασμένες φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ με την ίδια στο πλευρό του, αλλά και διαδικτυακές ευχές γενεθλίων στον ηγέτη της ναζιστικής Γερμανίας.

«Χρόνια πολλά Φύρερ μου», «Στην πραγματικότητα, ήμουν ο Χίτλερ στην προηγούμενη ζωή μου. Για αυτό έχω ακόμα στενούς δεσμούς μαζί του σε αυτήν (την ζωή)», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις της, ενώ το 2013 είχε ποζάρει με τα σύμβολα του ναζισμού «ποζάροντας» μπροστά στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ναζιστικό χαιρετισμό, το προφίλ της 35χρονης Τίλα Τεκίλα, η οποία γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη, τέθηκε εκτός λειτουργίας, αλλά η ίδια έσπευσε να δικαιολογήσει την παρουσία της στη συνάντηση με τους νοσταλγούς του Χίτλερ υποστηρίζοντας πως από όταν έγινε μητέρα «έγινε περισσότερο συντηρητική».

Όπως είπε, μάλιστα, δεν θα ήθελε το Διαδίκτυο να «γεμίσει με πορνό. Ο νόμος και η τάξη είναι πολύ σημαντικός. Πολλοί άνθρωποι έχουν συνηθίσει στην ελευθερία και γίνονται παραπονιάρηδες. Δεν μπορούν να ζήσουν με το νόμο και τους κανόνες. Ο πολιτισμός πρέπει να εκπολιτιστεί».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.