Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ» ΟΙ ΚΑΡΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ...

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά«, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Είναι γνωστό πως αυτό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη παρουσι...






Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά«, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Είναι γνωστό πως αυτό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη παρουσιάστρια πέρα από το ταλέντο της, είναι και η απίστευτη ειλικρίνια στις απαντήσεις της! Πότε δεν κρύφτηκε, ούτε χρησιμοποίησε ξευτοδιπλωματία σε συνεντεύξεις της. Αυτό το απέδειξε και τώρα η οποία «κάρφωσε» δημοσίως την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ως προς τον «χειρισμό» που έχουν οι δύο γυναίκες στον πρόεδρο του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά!




Αλλά ας το πιάσουμε το πράγμα από την αρχή! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος παρά τα όσα γράφτηκαν έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα του ηθοποιού!

Η παρουσιάστρια είπε το εξής: «Δεν έχω κανένα προσωπικό με κανέναν! Δεν μπορείς όμως να χρησιμοποιείς μία εκπομπή που σου δοθηκε για να υπηρετήσεις άλλα μέσα, αυτό είναι παραπλάνηση!» και συνεχίζει με δήλωση καταπέλτη: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι ή δεν θα πω αυτό που πιστεύω! Δεν είμαι από τις παρουσιάστρις που γλείφουν! Έχω τρομερή εκτίμηση στον πρόεδρο όπως και αυτός σε εμένα! Εγώ ένα θα σου πω.. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ βόλτες και διακοπές με το σκάφος του κ.Κοντομηνά! Δεν το έχω δει καν απέξω! Αυτό θα σου πω και τίποτα άλλο…«.

Και συνέχισε με απίστευτα καρφιά το οποία κυριολεκτικά μας άφησαν άφωνους! Να σας θυμίσουε πως οι μόνες παρουσιάστριες που έχουν πάει διακοπές με το σκάφος του κ.Κοντομηνά είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δείτε τι αποκάλυψε για τις παρουσιάστριες στο βίντεο που ακολουθεί:




youweekly

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.