Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ...

ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ......

Έρχεται η ΜΟΜΑ στην Αρκαδία - Θα καθαρίσει ρέματα και καταβόθρες





ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...;;;

Την ομόφωνη απόφαση για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου- ΠΕ Αρκαδίας και της ΜΟΜΑ έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην συνεδρίαση της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και αντίστοιχο αίτημα της ΜΟΜΑ, θα διαθέσει το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ, για τη σίτιση των 7 εργαζομένων της ΜΟΜΑ και την φύλαξη των μηχανημάτων που θα έρθουν στην Αρκαδία. Τη φύλαξη θα αναλάβει ιδιωτική εταιρεία. Τα μηχανήματα θα έρθουν την Τρίτη 1η Νοέμβρη και αναμένεται οι εργασίες να ξεκινήσουν την Τετάρτη ενώ τα μηχανήματα θα παραμείνουν για 15 μέρες.




Σύμφωνα με τα όσα ελέγχθησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τα μηχανήματα είναι 2 φορτηγά, 1 προωθητήρας, 1 φορτωτής και μία περιστρεφόμενη τσάπα ενώ οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν σε καθαρισμό του Δολιανίτη ποταμού μέχρι το Παρθένι και το Νιχώρι, του Γαρεάτη ποταμού, ενώ θα καθαριστούν ο Αλφειός και ο Ελισσώνας. 

Τα μηχανήματα θα μεταβούν και στη Γορτυνία. Οι εργαζόμενοι θα μείνουν στο στρατόπεδο, ενώ για πρώτη φορά θα καθαριστούν και οι 13 περίπου καταβόθρες που υπάρχουν στο Οροπέδιο της Μαντινείας. Τα συνεργεία θα εργάζονται ταυτόχρονα σε ρέματα και καταβόθρες.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.