Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΘΥΜΝΟ: 77ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΡΙΞΕ ΦΟΛΑ ΣΕ 16 ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!.. - ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!..

Μόλις καθαρογραφεί η καταδικαστική απόφαση θα βεβαιώσει και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ προβλέπει η νομοθεσία για κάθε ζώο πο...

Θανάτωσε 16 γάτες και τιμωρήθηκε με βαριές ποινές

Μόλις καθαρογραφεί η καταδικαστική απόφαση θα βεβαιώσει και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ προβλέπει η νομοθεσία για κάθε ζώο που θανατώθηκε

Ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών με αναστολή και τσουχτερό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου σε έναν 77χρονο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να βάζει φόλες στο χωριό Γιαννούδι με αποτέλεσμα να θανατώσει 16 γάτες!

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Οκτωβρίου του 2015 και υποβλήθηκε σε βάρος του δράστη μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου, το οποίο μόλις καθαρογραφεί η καταδικαστική απόφαση θα βεβαιώσει και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ προβλέπει η νομοθεσία για κάθε ζώο που θανατώθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι ο ηλικιωμένος θα κληθεί να πληρώσει συνολικά… 480.000 ευρώ και, μαζί με την χρηματική ποινή της δίκης, θα πρέπει να καταβάλλει μισό εκατομμύριο ευρώ! Ο 77χρονος δεν παρέστη στη δίκη και ο δικηγόρος του άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.