Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...!! ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΓΑΖΩΜΕΝΟ ΜΕ 6 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!

Εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα - Συνελήφθη 28χρονος νεαρός που εμπλέκεται στην υπόθεση Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία ενός 32χρονου ...

Θρίλερ με τη δολοφονία Κρητικού μετανάστη στη Γερμανία




Εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα - Συνελήφθη 28χρονος νεαρός που εμπλέκεται στην υπόθεση

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία ενός 32χρονου Κρητικού με καταγωγή από το Σίβα του δήμου Φαιστού που εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα στα σύνορα Αυστρίας Γερμανίας πριν από μερικές ημέρες.




Ο 32χρονος είχε μετακομίσει μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγο του και το παιδί τους μόνιμα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα το πτώμα του 32χρονου εντοπίστηκε έχοντας χτυπηθεί από όπλο και μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα των ξένων αρχών έχει γαζωθεί από έξι (6) σφαίρες. Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σωρός του 32χρονου είναι κοντά στα σύνορα Αυστρίας- Γερμανίας και απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από τον μόνιμο τόπο κατοικίας του. Το πτώμα του 32χρονου είδε ένας οδηγός νταλίκας, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό, πίσω από το προστατευτικό κάγκελο.

Συνελήφθη 28χρονος ομοεθνής

Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του 32χρονου Έλληνα θεωρείται η σύλληψη ενός 28χρονου ομοεθνή, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση, ενδεχομένως να είναι και ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται εάν έχει χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη δολοφονία. Ο 28χρονος ανακρίνεται , ενώ εξετάζεται και η σχέση του με την οικογένεια του άτυχου 32χρονου.




Θρήνος στο χωριό του

Τραγική ειρωνεία η οικογένεια του 32χρονου είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια και την αδελφή του σε ηλικία 22χρονών σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην είσοδο του χωριού. Ο 32χρονος είχε μετακομίσει στη Γερμανία για λόγους βιοποριστικούς, μαζί με την σύζυγό του την οποία είχε γνωρίσει στην Ελλάδα και την 6χρονη κόρη τους.

Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν «κεραυνός» πριν από μερικές ώρες στην τοπική κοινωνία του Σίβα, που γνώριζαν τον 32χρονο και την οικογένεια του, ενώ συγκλονισμένοι βρίσκονται όλοι στο χωριό, από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας να χαθούν μέσα σε λίγα χρόνια και τα δύο αδέλφια.

Μέλη της οικογενειάς του μεταβαίνουν σύμφωνα με πληροφορίες στη Γερμανία, ενώ το παιδί της οικογένειας του 32χρονου, επιμελούνται προσωρινά οι γερμανικές αρχές. http://policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.