Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΕΧΑΨΕ ΤΗΝ «ΕΙΔΗΣΗ» ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΕ ΕΠΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΑΡΤ»!..

Απίστευτη ξεφτίλα που θα τον κυνηγάει σε όλη την υπόλοιπη ζωή του υπέστη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016 ο Γιώρ...






Απίστευτη ξεφτίλα που θα τον κυνηγάει σε όλη την υπόλοιπη ζωή του υπέστη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016 ο Γιώργης Καρατζαφέρης: Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο του Ντόναλντ Τράμπ στις Αμερικανικές Εκλογές, 





ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ υιοθέτησε (από την εκπομπή του στο «ΑΡΤ») το τρολάρισμα των Κυπριακών Ιστοσελίδων (http://www.sigmalive.com/news/local/378298/trolaroun-ton-tramp-stin-kypro-daniil-trampas) ότι τάχα ο εκ πατρός παππούς του νέου Πλανητάρχη ήταν Κύπριος, ονομαζόταν Δανιήλ Τράμπας και είχε ανοίξει Κυπριακό εστιατόριο στην Αμερική!.. Είναι απίστευτη η αφέλεια του Καρατζαφέρη και αξίζει να δείτε στο βίντεο της εκπομπής που ανεβάζουμε, πόσο τρόμπας είναι και με τί ευκολία υιοθέτησε το τρολάρισμα.

Ξεκινήστε από το 4:50 με 5:23 λεπτό, όπου ο Καρατζαφέρης προαναγγέλλει την μεγάλη αποκάλυψη για τον Κύπριο παππού του Τράμπ και μετά δείτε από το 36:55 μέχρι 40:00 λεπτό, όπου ο κρυφομπολσεβίκος δημοσιογράφος του Καρατζαφέρη, Παναγιώτης Νιζάμης, αναλύει επί 5 λεπτά την είδηση για τον Κύπριο παππού του Τράμπ και ο Γιώργαρος τον παρακολουθεί με ανοιχτό το στόμα από εθνική υπερηφάνεια, κάνοντας και σχόλιο για την αγνωμοσύνη της μητέρας - Πατρίδας της Κύπρου, που έδιωξε τον παππού του Τράμπ!... Τόσο μεγάλοι τρόμπες είναι οι πολιτικάντηδες που νέμονται επί 15 χρόνια τον Πατριωτικό Χώρο!..


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.