Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ... 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ...;;; ΝΟ,ΝΟ,ΝΟ!

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ανησυχούν στην ιδέα ότι ο Μπάρον, ο 10χρονος γιος τους, θα πρέπει να αλλάξει σχολείο στη μέση της χρονιάς...





Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ανησυχούν στην ιδέα ότι ο Μπάρον, ο 10χρονος γιος τους, θα πρέπει να αλλάξει σχολείο στη μέση της χρονιάς.

Αυτό ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος του εκλεγμένου προέδρου αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ ενδέχεται να παραμείνει στη Νέα Υόρκη αντί να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον.




"Είναι προφανώς περίπλοκο να αλλάξει σχολείο ο γιος τους, ηλικίας 10 ετών, στη μέση της σχολικής χρονιάς", είπε ο Τζέισον Μίλερ, ο διευθυντής επικοινωνίας του επιτελείου του Τραμπ, ενημερώνοντας τηλεφωνικά τους δημοσιογράφους. "Μια πιο επίσημη ανακοίνωση θα δοθεί στη δημοσιότητα αργότερα", πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος έκανε τη δήλωση αυτή απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post σύμφωνα με το οποίο η 46χρονη Μελάνια και ο μικρός Μπάρον θα εξακολουθήσουν να ζουν στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν ώστε το παιδί να συνεχίσει τη φοίτησή του στον ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο η Μελάνια, ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε μια λακωνική και ασαφή απάντηση: "Πολύ σύντομα. Όταν θα τελειώσει το σχολείο".

Το ζεύγος ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη, στο ρετιρέ του Πύργου Τραμπ, στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν. Ο Τραμπ δεν έχει διευκρινίσει πώς θα οργανώσει τη ζωή του μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσινγκτον μετά τις 20 Ιανουαρίου, όταν θα αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντά του.

Από το 1800 οι Αμερικανοί πρόεδροι ζουν και εργάζονται στον Λευκό Οίκο όμως συνήθως περνούν τις διακοπές και τα Σαββατοκύριακά τους αλλού. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος Τζορτζ Ου. Μπους πήγαινε πολύ συχνά στο ράντσο του, στο Κρόφορντ του Τέξας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.