Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο... ΦΟΥΚΑΡΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ 46 ΤΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΤΣΟΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μόλις σε ηλικία 46 ετών «έφυγε» από κοντά μας ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο ο Τάκης Τσίτσος, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τ...



Μόλις σε ηλικία 46 ετών «έφυγε» από κοντά μας ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο ο Τάκης Τσίτσος, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Γραφείου της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ.

Ο Τάκης Τσίτσος εντάχθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα και την ΚΝΕ από τα μαθητικά του χρόνια. Το 1989 συμμετείχε ενεργά στη συγκρότηση του ΝΑΡ. Από τότε μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του, συνέβαλε αποφασιστικά στην προσπάθεια επαναθεμελίωσης της κομμουνιστικής Αριστεράς και στις μετωπικές πρωτοβουλίες συγκρότησης του αντικαπιταλιστικού πόλου.

Πρωταγωνιστική υπήρξε η συμβολή του στη διαμόρφωση της πολιτικής φυσιογνωμίας και λειτουργίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, από την ίδρυσή της, ενώ εκλέχτηκε δύο φορές μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τονίζει ότι «παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, υπήρξε συνεπής και ακούραστος αγωνιστής, ταγμένος στην υπόθεση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς μέχρι και την τελευταία του πνοή. Θα λείψουν σε όλους μας η πολιτική του οξυδέρκεια, το χιούμορ και η ζωντάνια του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη, στον Πύργο Ηλείας, στις 2.30 μ.μ.


efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.