Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΧΩΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΜΕ 3-1

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Κύπρος στον αγώνα με το Γιβραλτάρ. Παρότι η Εθνική μας είχε απέναντί της μια εξαιρετικά αδύναμη ομάδα, δυσ...






Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Κύπρος στον αγώνα με το Γιβραλτάρ. Παρότι η Εθνική μας είχε απέναντί της μια εξαιρετικά αδύναμη ομάδα, δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει τη νίκη καθώς ο Κασιάρο ισοφάρισε στις αρχές της επανάληψης το γκολ του Λαΐφη από το 29'. Εντέλει η Κύπρος αντέδρασε και με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο πήρε τη νίκη με 3-1, γλιτώνοντας ουσιαστικά το πατατράκ και παίρνοντας την πρώτη νίκη στον όμιλο.




Ο αγώνας

Η Κύπρος ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 3' με τον Σωτηρίου, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 10'. Στη συνέχεια το Γιβραλτάρ ανέβηκε και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Κασιάρο στο 21o λεπτό. Στο 29' η Κύπρος έφτασε στο γκολ με τον Λαΐφη, που άνοιξε λογαριασμό με το εθνόσημο στο στήθος. Ακολούθως οι Δημητρίου, Χριστοφή και Εφραίμ δεν κατάφεραν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ, έτσι η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε την Εθνική μας να προηγείται με 1-0.

Νωρίς στην επανάληψη το Γιβραλτάρ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Κασιάρο, αγχώνοντας την Εθνική μας. Ο Παναγή, που είχε ευθύνη στο γκολ, έσωσε την Κύπρο από δεύτερο τέρμα και η ομάδα μας κατάφερε στο 65' να πάρει ξανά προβάδισμα, με τον Σωτηρίου ο οποίος επίσης σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Εθνική μας. Στο 80' ο Ολιβέρο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες σε ένα δίλεπτο, ενώ στο 87' ο Σιέλης με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Κύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Λαϊφης, Σιέλης, Χαραλάμπους, Αρτυματάς, Κάστανος, Κυριάκου (90' Νικολάου), Εφραίμ (73' Χαραλαμπίδης), Σωτηρίου (86' Μυτίδης), Χριστοφή.

Γιβραλτάρ: Ιμπραχίμ, Γκαρσία, Μπάρνετ, Κασιάρο, Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Μπάρτον (68' Ερνάντες), Γουόλκερ, Κ. Κασιάρο (74΄Γκάρο), Λ. Κασιάρο, Καμπρέρα (85' Πρίστλεϊ)

politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.