Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η 26ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ, ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ

Τον περασμένο Αύγουστο είχε σκοτώσει την πρώην σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της με πέντε μαχαιριές Στις γυναικείες φυλακές της Θήβ...




Τον περασμένο Αύγουστο είχε σκοτώσει την πρώην σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της με πέντε μαχαιριές

Στις γυναικείες φυλακές της Θήβας οδηγούνται σήμερα τα δύο ανήλικα παιδιά της 26χρονης φόνισσας του Κορωπίου που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγό του 41χρονου συντρόφου της.

Το περασμένο Αύγουστο η τοπική κοινωνία του Κορωπίου συγκλονίστηκε από την ερωτική βεντέτα που έμελλε να κοστίσει τη ζωή σε μία 35χρονη γυναίκα αφήνοντας ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά της. Σήμερα η φόνισσα βρίσκεται σε φυλακές της Θήβας ενώ εκεί αναμένεται να οδηγηθούν από ώρα σε ώρα τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον 41χρονο.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Ήταν αρχές του περασμένου Αυγούστου όταν η 26χρονη πέρασε από το σπίτι του θύματος και λογομάχησαν άγρια -να σημειωθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά αλλά έμελε να είναι η τελευταία- με αφορμή τον 41χρονο πρώην άνδρα της 35χρονης. Ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων δεν έπαψε ποτέ να είναι το «μήλον της έριδος», καθώς οι δύο γυναίκες δεν έπαψαν ποτέ να τον διεκδικούν.

«Είχα θολώσει και δεν ήξερα τί έκανα...», είχε υποστηρίξει η 26χρονη φόνισσα κατά την προσαγωγή της στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η Νικολέττα Π. μιλώντας τότε στο protothema.gr περιέγραψε τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος.

«Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. Δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για το Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ' αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τι έκανα. Ζητώ συγγνώμη απ΄ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ' τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο».

O  εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με την ίδια να εμφανίζεται στην απολογία της μετανιωμένη.

Τι είχε πει στην απολογία της η φόνισσα

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα απλώς να τη φοβερίσω… Μου είπε έλα να δεις τον άνδρα σου και τότε εγώ θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξα σπίτι της…». Με αυτά τα λόγια η 26χρονη προσπάθησε να δικαιολογήσει την  αποτρόπαια πράξη της.

Δράστης και θύμα, άνεργες και οι δύο, τις συνέδεε ο ίδιος άνδρας, με τον οποίο η καθεμία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Το θύμα, δεν μπορούσε να δεχθεί το χωρισμό, διεκδικούσε τον πρώην άνδρα της και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον φέρει πίσω με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς προστριβές και επεισόδια με την 26χρονη Νικολέτα. Άγρια σκηνικά και ύβρεις που κάποιες φορές κατέληγαν στο τμήμα και χρειαζόταν η παρέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να εκτονωθεί η ένταση  ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Μέχρι που συνέβη το μοιραίο…

Η 26χρονη, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με λάμα μήκους περίπου 10 εκατοστών και έτρεξε στο σπίτι της οδού Πυθαγόρα, όπου έμενε η πρώην σύζυγος του 41χρονου άντρα που διεκδικούσαν και οι δύο.

 Χτύπησε το κουδούνι και μόλις η 35χρονη εμφανίστηκε άρχισαν να τσακώνονται. Ο έλεγχος χάθηκε και θολωμένη η νεαρή, όρμησε πάνω της και την μαχαίρωνε με μανία.

Το θύμα, αιμόφυρτο, μετεφέρθη από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, ο οποίος, λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα, διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων, στο κέντρο υγείας, όπου, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα της.

«Έφυγε το καλύτερο κορίτσι. Κάποιος πρέπει να πληρώσει», έλεγε ο 41χρονος

Σε κατάσταση αμόκ βρισκόταν ο 41χρονος άντρας μετά το στυγερό έγκλημα που διεπράχθει ουσιαστικά για… χάρη του. Γρήγορα ο θυμός του μετατρέπεται σε όργη εναντίον της ερωτικής του συντρόφου, αλλά και των συγγενών της φόνισσας στο πρόσωπο των οποίων βλέπει τους συνεργούς στη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Ο 41χρονος βγαίνει εκτός ελέγχου παίρνει από το σπίτι του την κυνηγετική του καραμπίνα και με το μυαλό θολωμένο μπαίνει στο αυτοκίνητό του και ψάχνει να βρει τον πατέρα της συντρόφου του.

Όταν τον εντοπίζει μπαίνει αφηνιασμένος στην οικεία του και με προτεταμένο το όπλο, αρχίζει να φωνάζει ότι θα τον σκοτώσει.

«Έμπλεξα με τα σκ...α. Έμπλεξα...Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε. Ας έρθουν χίλια περιπολικά. Την καραμπίνα την έχω στο στόμα του. Όποιος έχει αρ...α ας έρθει.Φέρτε μου το γιο μου να μιλήσω. Κάποιος πρέπει να πληρώσει σήμερα γι' αυτό. Μου έφαγε τη γυναίκα, την καλύτερη γυναίκα…», έλεγε τότε στο protothema.gr.

O 41χρονος τελικά πατάει τη σκανδάλη του όπλου με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του με την οποία βρισκόταν στο σπίτι. Στην συνέχεια θα τραπεί σε φυγή με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του.

Τελικά συλλαμβάνεται σε περιοχή των Καλυβίων και οδηγείται στην αστυνομική διεύθυνση Νοτιανατολικής Αττικής. Ο πατέρας της συντρόφου του αλλά και η φίλη του θα μεταφερθούν στο ΚΑΤ με τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Ο 41χρονος οδηγείται τελικά στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή όπου μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τις φυλακές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.