Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 250 HUMVEE'S ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ Μ1Α1 ABRAMS KAI ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ

Η ελληνική κυβέρνηση και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχουν ποντάρει πολλά στην αμερικανική  στρατιωτική βοήθεια που όπως λένε πρέπει οι ΗΠ...







Η ελληνική κυβέρνηση και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχουν ποντάρει πολλά στην αμερικανική  στρατιωτική βοήθεια που όπως λένε πρέπει οι ΗΠΑ να δώσουν στην Ελλάδα. Γιατί πρέπει θα ρωτήσουν δικαιολογημένα πολλοί. Η Ουάσινγκτον εξοπλίζει τους πάντες γύρω μας! Οι περισσότεροι δεν έχουν και τόσο …φιλικές διαθέσεις. Τελευταίο παράδειγμα η βοήθεια που δίνουν οι ΗΠΑ στην Αλβανία!




Η Αλβανία θα αρχίσει να παραλαμβάβνει τον Ιανουάριο 250 Humvee’s, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ‘Αμυνας της χώρας! Δωρεάν αμερικανική βοήθεια! Μπορεί να μην είναι…πυρηνικά όπλα που αλλάζουν την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή, αλλά αποκαλύπτουν προθέσεις και διαθέσεις.

Ο “πιστός” Ράμα που είναι σαφώς καθοδηγούμενος και απο τον Ερντογάν παίρνει δωρεάν βοήθεια από την Ουάσινγκτον…Με ποια λογική δεν δικαιούται και με το παραπάνω να έχει όχι απλά ίδια αλλά σαφώς καλύτερη αντιμετώπιση η Ελλάδα; Έχει Σούδα η Αλβανία; Αντιμετωπίζει το τεράστιο πρόβλημα της μετανάστευσης όπως εμείς; Έχει υπαρκτό στρατιωτικό κίνδυνο να αντιμετωπίσει; Τα Τίρανα δεν υπερασπίζονται τίποτα,μόνο διεκδικούν από τους γείτονές τους.Τους μόνους που ανοιχτά και ξεδιάντροπα υπερασπίζονται είναι οι συνεργάτες των ναζί οι λεγόμενοι τσάμηδες που αντί να λουφάξουν ,μήπως και ξεχαστούν τα εγκλήματα που έκαναν …διεκδικούν και την …Ήπειρο.

Κάπου τ΄ αστεία πρέπει να ΄χουν κι ένα τέλος. Είμαστε το “καλό παιδί” της περιοχής, προσφέρουμε ότι μας ζητήσουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει η καλοσύνη να ταυτιστεί με ρόλο που παραπέμπει στον πιο γνωστό ακόμη και στο εξωτερικό χαρακτηρισμό.

militaire