Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ ΣΚΥΛΑ! ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ 17 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ από την είδηση της δολοφονίας ενός μωρού ηλικίας 17 μηνών από την ίδια του τη μητ...



Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ από την είδηση της δολοφονίας ενός μωρού ηλικίας 17 μηνών από την ίδια του τη μητέρα καθώς και από τα τα όσα έκανε η δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη της.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Pittsburgh Post-Gazette, η ηλικίας 21 ετών Christian Clark άρχισε να διαπληκτίζεται με τον πατέρα του αγοριού, Andre Price Jr. μέσω γραπτών μηνυμάτων, επειδή θεωρούσε ότι την απατούσε.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου και η Clark αποφάσισε να εκδικηθεί τον Price με τον πλέον ακραίο τρόπο: Αφαιρώντας τη ζωή του γιου του και στέλνοντάς στον πατέρα φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του παιδιού και ένα βίντεο στο οποίο αρχικά κρατούσε το πτώμα αγκαλιά και εν συνεχεία το πετούσε στο κρεβάτι της.

Η Clark κάλεσε κάποια στιγμή ασθενοφόρο αλλά το παιδί είχε πεθάνει ώρες πριν. Η νεαρή κρατείται χωρίς να μπορεί να καταβάλει εγγύηση και περιμένει να οριστεί δικάσιμος.



H Christian Clark








Το μικρό αγόρι



zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.