Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ AΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΟ PEGIDA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΞΕΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα (16/10) στη Δρέσδη για να γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο από την ίδρυση του ισλαμοφοβικού, αντι...

Αποτέλεσμα εικόνας για pegida

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα (16/10) στη Δρέσδη για να γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο από την ίδρυση του ισλαμοφοβικού, αντιμεταναστευτικού κινήματος Pegida.
Κρατώντας πανώ με συνθήματα όπως «Οι πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι», οι διαδηλωτές τραγουδούσαν «η Μέρκελ πρέπει να φύγει» και διαμαρτύρονταν για την άφιξη στη Γερμανία 900.000 αιτούντων άσυλο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ανεξάρτητης ομάδας έρευνας Durchgezahlt, στη διαδήλωση συμμετείχαν 6.500-8.500 διαδηλωτές, λιγότεροι από τις 20.000 που είχαν συγκεντρωθεί στην πρώτη επέτειο.

Φέτος, το κίνημα Pegida αναγκάσθηκε να οργανώσει τη συγκέντρωσή του σήμερα, αντί τις αυριανής Δευτέρας, ημέρα που γίνονται οι διαδηλώσεις του, εξαιτίας δύο εκδηλώσεων που οργανώνονται αύριο στην παλιά πόλη της Δρέσδης: ένα φεστιβάλ που οργανώσουν οι αρχές για τους κατοίκους και μία πορεία «αντι-Pegida».

Οι «Ευρωπαίοι Πατριώτες κατά του εξισλαμισμού της Δύσης» (Pegida) ξεκίνησαν το κίνημα το φθινόπωρο 2014 με διαδηλώσεις κατά των μεταναστών και των προσφύγων στο προπύργιό τους τη Δρέσδη.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.