Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ; GAY ΖΕΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΚΕΑ

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο το προβάδισμα για τους δύο νεαρούς είναι σαφές Ένα ζευγάρι ανδρών θα είναι -όπ...


Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο το προβάδισμα για τους δύο νεαρούς είναι σαφές

Ένα ζευγάρι ανδρών θα είναι -όπως όλα δείχνουν- το βασικό θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας στον κατάλογο του ΙΚΕΑ, στη Ρωσία, προκαλώντας ποικίλα σχόλια σε μία χώρα που απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

Ο διαγωνισμός που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα προκειμένου ζευγάρια να ποζάρουν μπροστά σε επαγγελματία φωτογράφο, βγάζει νικητές δύο άνδρες, οι οποίοι έστειλαν το υλικό τους και ξεχώρισαν βάσει των κριτηρίων που είχαν θέσει οι υπεύθυνοι της πολυεθνικής εταιρείας.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο το νεαρό ζευγάρι από τη Μόσχα δείχνει να προπορεύεται κατά πολύ από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και να βρίσκεται κοντά στην επιτυχία.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι πελάτες του ΙΚΕΑ, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν διαδικτυακά, επιλέγοντας σε συντριπτικό ποσοστό το ζευγάρι των δύο ανδρών. Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 7.000 ψήφους, όταν ο δεύτερος βρίσκεται κάτω από 6.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.