Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 717,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ!

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ SITE TROMAKTIKO Αυτή τη φορά η φράση «σπαράζει καρδιές» αποδίδει τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος όταν ακ...



Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ SITE TROMAKTIKO
Αυτή τη φορά η φράση «σπαράζει καρδιές» αποδίδει τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος όταν ακούσει τον πόνο ψυχής ενός άλλου συμπολίτη του...
Στην προκειμένη περίπτωση, η αναφορά είναι για τον Αντώνη Σκέντερη. Όπως υποστηρίζει, έχασε την δύο μηνών κόρη του στο Μακάρειο Νοσοκομείο τον περασμένο Φεβρουάριο (2016) από ιατρικό λάθος και του στάλθηκε μια απρόσωπη επιστολή με την οποία καλείται να καταβάλει το ποσό των 717,50 ευρώ, για τα έξοδα νοσηλείας της! Πάλι καλά που η φράση «χωρίς άλλη καθυστέρηση».

Μάλιστα, δημοσιοποίησε την επιστολή, με ένα συνοδευτικό σχόλιο: «Έχασα την κόρη μου, δυο μηνών, στο Μακάρειο Νοσοκομείο από λάθη των γιατρών. Τώρα έχουν την απαίτηση να τους πληρώσω 700 ευρώ. Αν όχι, θα με πάρουν δικαστήριο. Λίγος σεβασμός να υπήρχε, αυτός ο τόπος μπορεί να πήγαινε μπροστά. Ο κάθε Τούρκος, ο κάθε αθίγγανος, ο κάθε μουσουλμάνος τα έχει όλα δωρεάν στα νοσοκομεία.Μπράβο στους πολιτικούς της πεντάρας που κυβερνούν αυτό τον τόπο. Σεβαστείτε ρε αλήτες τον πόνο του άλλου. Αλήτες. Θα σωθήτε με700 ευρώ. Άχρηστοι».



Για τον ισχυρισμό του ότι η κόρη του πέθανε από ιατρικό λάθος δεν είμαστε αρμόδιοι να κάνουμε κάποιο σχόλιο (γι΄ αυτό θα αποφανθεί, αν δεν το έχει πράξει ήδη ο θανατικός ανακριτικός). Σίγουρα όμως συμφωνούμε και επαυξάνουμε για το το άλλο σημείο που θέτει.

«Σεβαστείτε τον πόνο του άλλου» γράφει και έχει απόλυτο δίκαιο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Να χάνεις, δηλαδή, το παιδί σου και να σου έρχεται ταχυδρομικώς ο λογαριασμός για τη νοσηλεία του.

Οι ανώτερες κοινωνίες αναπτύσσουν μηχανισμούς χειρισμού τέτοιων περιπτώσεων. Εμείς στη μικρή Κύπρο, όμως αδυνατούμε...

• Το ThemaOnline θα διερευνήσει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Σκέντερης και θα επανέλθει με ρεπορτάζ σε σχέση με το όλο θέμα.

Φάνης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.