Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΚΟΥ ΜΑΛΕΛΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ...» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΛΑΚΗΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΑΛΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΝΟΥΛΟΥΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΚΑΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Παύλος Πολάκης... εν εξάλλω! Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί... εμμέσως τη Νέα Δημοκρατία πως του...






Παύλος Πολάκης... εν εξάλλω! Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί... εμμέσως τη Νέα Δημοκρατία πως του "έριξε" μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη!




Έναν νέο κύκλος αντιπαράθεσης, διαδικτυακό όπως γίνεται τις περισσότερες φορές που πρωταγωνιστεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έχει ανοίξει ο Παύλος Πολάκης.

Αφορμή μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία εξαπέλυε σφοδρή επίθεση εναντίον του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη, τον οποίο χαρακτήριζε "δημοσιογράφο της πεντάρας και πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών".

Η ανάρτηση επικεντρώνεται στον χώρο της Υγείας με το ύφος της να είναι ιδιαίτερα επιθετικό.

Δείτε την


Ο Σταμάτης Μαλέλης από την πλευρά του αντεπιτέθηκε, διατηρώντας τους τόνους... τόσο ψηλά όσο τους έθεσε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Κάνει λόγο για "φασισμό" αλλά και... "κακοποίηση της Αριστεράς"!

Δείτε τις αναρτήσεις του

  


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.