Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΟΚΕΜΟΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

Η αρχική τρέλα που είχε καταλάβει όλο τον πλανήτη έχει ξεθυμάνει μεν, αλλά κάποιοι επιμένουν να κυνηγούν Pokemon μετά μανίας. Και ούτε ...



Η αρχική τρέλα που είχε καταλάβει όλο τον πλανήτη έχει ξεθυμάνει μεν, αλλά κάποιοι επιμένουν να κυνηγούν Pokemon μετά μανίας. Και ούτε πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αντισταθεί!
Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας «συνελήφθη» να παίζει Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο της χώρας.
Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Ερνα Σόλμπεργκ να παίζει το εν λόγω παιχνίδι, σε συζήτηση την Τρίτη. Σύμφωνα με τον Guardian, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η πρωθυπουργός είναι φανατική οπαδός του Pokemon Go. Η μανία της είναι τέτοια, που κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Σλοβακία βρήκε χρόνο να παίξει το παιχνίδι, δηλώνοντάς το μάλιστα και στους δημοσιογράφους.
Αυτή η τρέλα φαίνεται πάντως ότι έχει… συνεπάρει όλη την πολιτική σκηνή της Νορβηγίας. Η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος, Τρίνε Σκέι Γκράντε, έπαιζε Pokemon Go σε συνάντηση για την εθνική ασφάλεια τον Αύγουστο!
Ισως για αυτό έδειξε κατανόηση για το «παραστράτημα» της πρωθυπουργού, η οποία έπαιζε την ώρα που η Γκράντε μιλούσε στη βουλή. «Ακουσε τι είπα. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα», έγραψε στο Twitter η πολιτικός «δικαιολογώντας» την Σόλμπεργκ.



tilegrafima

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.