Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΝΙΝΤΑΜ... «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΝΕΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ» ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ-

Βγήκε στην τηλεόραση και έκανε τους τηλεθεατές να κλάψουν Συντετριμμένη η μητέρα του Μπεν Νίνταμ μίλησε στην δημοφιλή τηλεοπτική εκ...



Βγήκε στην τηλεόραση και έκανε τους τηλεθεατές να κλάψουν

Συντετριμμένη η μητέρα του Μπεν Νίνταμ μίλησε στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning Britain" για τον Γολγοθά που περνάει αυτή και η οικογένειά της τα τελευταία 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του παιδιού της, επισημαίνοντας ότι έχει μεγάλη ανάγκη να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Κι ενώ οι έρευνες για τον Μπεν Νίνταμ συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα στην Κω, η μητέρα του, Κέρι, από την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) όπου βρίσκεται (απέναντι από την Κω), δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που μιλούσε στη δημοσιογράφο.

Η ίδια και η οικογένειά της ήλπιζαν ότι ο Μπεν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, η τραγική μητέρα είπε πως δεν περιμένει πια να ακούσει καλά νέα.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε. «Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός», υποστήριξε η Κέρι Νίνταμ αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε ότι δεν ζει πια, θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν».

Η Κέρι θέλει να μπει ένα τέλος στο δράμα που βιώνει αυτή και η οικογένειά της.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια όπως και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι», τόνισε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ. «Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι: "θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;"». 


http://www.protothema.gr/greece/article/618056/lugisan-oi-tiletheates-me-ti-sunedeuxi-tis-miteras-tou-ben/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.