Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ... ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ... ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ...!!

Η ΕΜΥ, έχει εκδώσει από την Πέμπτη ένα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και... επιβεβαιώνεται, αφού εδώ και λίγη ώρα δυνατές βροχές...

`Πνίγεται` η Πάτρα! Διακοπές ρεύματος και... ποτάμια λόγω κακοκαιρίας! [vid,pics]

Η ΕΜΥ, έχει εκδώσει από την Πέμπτη ένα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και... επιβεβαιώνεται, αφού εδώ και λίγη ώρα δυνατές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Οι οδηγοί έχουν... αναμμένα τα φώτα των αυτοκινήτων τους, ενώ σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα εξαιτίας των καταιγίδων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται... επί ποδός, αφού εκτός της Αττικής, υπάρχουν πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της Περιφέρειας.





Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί ολόκληρη τη χώρα έχει πλήξει και την Πάτρα. Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στο νότιο τμήμα της πόλης, με τις περιοχές των Ιτεών, των Δεμενίκων και της Οβρυάς να είναι αυτές που έχουν πληγεί περισσότερο.


Προβλήματα με πλημμύρες σημειώθηκαν σε όλο το Νότιο τμήμα της Πάτρας, με την Πυροσβεστική να καλείται για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.Στην οδό Κολοκοτρώνη στα Δεμένικα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ένα σκέπαστρο... πέταξε και μεταφέρθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά, με τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Εδώ να σημειώσουμε πως για περίπου 10 λεπτά η πόλη έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω προσωρινής βλάβης στο δίκτυο της Αρόης, ενώ διεκόπησαν προσωρινά οι επικοινωνίες και στην κινητή τηλεφωνία.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.