Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ...!! ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΜΕ ΡΑΣΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Είναι το πρόσωπο που κέρδισε το πιο θερμό χειρoκρότημα στο Run Greece που χθες, Κυριακή, διέτρεξε την Πάτρα. Ο πατέρας Νικόλαος, έτρεξε μ...

Ένας δρομέας με... ράσα - ΦΩΤΟ

Είναι το πρόσωπο που κέρδισε το πιο θερμό χειρoκρότημα στο Run Greece που χθες, Κυριακή, διέτρεξε την Πάτρα. Ο πατέρας Νικόλαος, έτρεξε μαζί με τους νέους δρομείς προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα ζωής…

Ο δρομέας με το νούμερο 50177, ζει και ιερουργεί στη Μυτιλήνη, ωστόσο τα τελευταία τέσσερα χρόνια επισκέπτεται συχνά την Πάτρα, καθώς στην πόλη σπουδάζει ο γιος του.

Δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που δήλωσε συμμετοχή στον εν λόγω αγώνα δρόμου. Είχε προηγηθεί μια αίτησή του το 2014, αλλά υποχρεώσεις τον κράτησαν στην Μυτιλήνη. «Φέτος, με τη χάρη του θεού, τα κατάφερα» τόνισε, εμφανώς ικανοποιημένος, μιλώντας στο patranews.gr.

Ο δραστήριος ιερέας που κοντεύει τα 50, ανέφερε: «Ο αθλητισμός στη ζωή μου ήταν πάντα κυρίαρχο κομμάτι» ενώ σχετικά την εμπειρία του στην Πάτρα, ο ίδιος είπε: «Πραγματικά η επίγευση όλου αυτού του πράγματος ήταν εξαιρετική και η οργάνωση και ο κόσμος. Ο Πατρινός λαός είναι πολύ θερμός, έχει μεγάλη ευσέβεια. Χαίρεσαι να είσαι ιερέας».

Ερωτηθείς για την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι Πατρινοί και το θερμό χειροκρότημα, απάντησε:

«Λόγω της υπερέντασης δεν το κατάλαβα, αλλά τα παιδιά, ο γιος μου και οι φίλοι του, μου είπαν ότι χειροκροτήθηκα περισσότερο και από τους πρώτους αν και δεν τα πήγα άσχημα. Βγήκα 33ος στη γενική κατάταξη και 3ος στην κατηγορία μου. Και μάλιστα με θλάσεις στα πόδια. Τις τελευταίες 20 ημέρες δεν έκανα καμία προπόνηση παρά μόνο φυσικοθεραπεία».

Πηγή: patranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.