Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΝ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ!..

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας WikiLeaks διαμένει για πάνω από 4 χρόνια στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο - «Εσκεμμένη» διακοπή από κρα...



Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας WikiLeaks διαμένει για πάνω από 4 χρόνια στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο - «Εσκεμμένη» διακοπή από κρατικό φορά «βλέπει» το WikiLeaks

Χωρίς πρόσβαση στο Ίντερνετ έμεινε ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος παραμένει εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας WikiLeaks έχασε πριν από μερικές ώρες ένα από τα περιορισμένα μέσα που έχει στη διάθεσή του για να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση των WikiLeaks στο Twitter, «η σύνδεση με το internet του Τζούλιαν Ασάνζ κόπηκε εσκεμμένα από κρατικό φορέα».

«Έχουμε ήδη ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης», συμπληρώνει το tweet.



Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές του μήνα, ο Ασάνζ είχε υποσχεθεί ότι τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν αποκαλύψεις «για τον πόλεμο, τα όπλα, το πετρέλαιο, την Google και τη μαζική παρακολούθηση». Η μόνη διευκρίνιση που έδωσε είναι ότι τα έγγραφα που θα δημοσιοποιηθούν αφορούν τρεις μεγάλους οργανισμούς και τρία διαφορετικά κράτη.

Παράλληλα ο ιδρυτής του WikiLeaks επεσήμανε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης και χρηματοδότησης του ιστότοπου, σημειώνοντας ότι σύντομα θα μπορούν να γίνουν εγγραφές μελών.

Ο WikiLeaks επιθυμεί να επεκτείνει το έργο του και πέρα από τους 100 δημοσιογραφικούς οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται ήδη, εξήγησε ο ίδιος.

Εξάλλου ο Ασάνζ υπογράμμισε ότι οι αποκαλύψεις του WikiLeaks θα συνεχιστούν ακόμη κι αν ο ίδιος χρειαστεί να αποχωρήσει από τον ιστότοπο.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.