Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο «ΜΑΖΙΤΑΦΑΓΑΜΕ»... ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ! «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ... ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ»

«Μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος» - «Ο Τσίπρας έ...



«Μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος» - «Ο Τσίπρας έχει κόμπλεξ»

Για τον Αλέξη Τσίπρα, τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή αλλά και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, μίλησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο «Bήμα Fm».

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: «Αυτό που είπε -και τον είδα πρώτη φορά να χάνει κάθε έννοια ψυχραιμίας, γιατί είναι τρομερός ομιλητής ο Τσίπρας, το’ χει που λέμε- ήταν σε μια στιγμή που είπε: "Μου είπατε ότι έχετε 3 διπλώματα μεταπτυχιακά, εγώ δεν έχω, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα". Εκεί έβλεπε κανείς το κόμπλεξ, γιατί πώς δεν είχε τη δυνατότητα; Ο πατέρας του Τσίπρα ήταν πάμπλουτος από ό,τι ξέρω, ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα γιατί έκανε καταλήψεις και τσαμπουκάδες στα αμφιθέατρα!»

Για τον υπουργό Εργασίας ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Είναι ψυχολογικά άρρωστα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος. Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει, μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος. Τι παιχνίδια κάνουν ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Τσίπρας, όταν διέλυαν τα σχολεία της χώρας; Αφού κέρδισε την απεργία το κίνημα των μαθητών, οι οποίοι ζητάγανε να μην εξετάζονται, να μην διαβάζουν -με τεμπέλικα και αχαΐρευτα συνθήματα- μετά ζήτησαν με χωριστή απεργία, να μην υπολογιστούν οι μέρες της απεργίας και να μην γίνουν συμπληρωματικά μαθήματα. Δηλαδή να μείνουν στούρνοι, όπως είναι.. Έτσι ζήτησαν. Μα, δεν είναι; Είπε χτες ο κ. Τσίπρας, "δεν είχα 3 πτυχία". Μα τι πτυχίο έχει πάρει τώρα; Δεν ξέρουμε πώς έπαιρναν τα πτυχία στο Πολυτεχνείο οι συνδικαλιστές; Εγώ δεν είμαι υπερήφανος να είμαι τέτοιος κομμουνιστής, να παίρνω το πολιτικό πέντε».

Για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημείωσε στη συνέντευξή του: «Αυτό το κοινοβούλιο πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τσούλες και νταβατζήδες; Γιατί η εικόνα που μας εδόθη χθες, ήταν μια εικόνα ενός χαμαιτυπείου, όπου συμπλέκονται διάφοροι λαϊκοί τύποι. Επιπλέον, δεν είχε και ουσία αυτό που ελέχθη. Ο κ. Καμμένος, θυμάμαι, έλεγε στον κ. Μητσοτάκη: "Πείτε ότι υπάρχει σκάνδαλο της Siemens"… Μα, γιατί να πει ότι υπάρχει πρόβλημα; Το έχει πει η ίδια η Siemens».

Για την επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος: «Ένα καθεστωτικό σκάνδαλο, με το οποίο βαρύνεται αυτή η κυβέρνηση και ενδεχομένως έχει και ποινικές ευθύνες, είναι η επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Ποιος είπε ότι η κυβέρνηση μπορεί να κάνει επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος; Απαγορεύεται αυστηρά από το Σύνταγμα. Είναι γελοίος, είναι νούμερο (ο κ. Τσίπρας). Είχα για τον Κιμούλη μία σοβαρή άποψη, τον θεωρούσα καλλιτέχνη με μεγάλο ταλέντο. Αυτό το γελοιοποίησε στα μάτια μου, δηλαδή το γεγονός ότι έχει το ψώνιο ο άνθρωπος, να βάλει υποψηφιότητα για μία πολιτική σταδιοδρομία μέσα από μία επιτροπή ανύπαρκτη, η οποία είναι αντίθετη με το Σύνταγμα και τους νόμους, είναι τερατώδες. Και τι ξέρει ο Κιμούλης για το Σύνταγμα για να μιλήσει για αυτό; Η κοινωνία δεν έχει επί του συνταγματικού δικαίου απόψεις, η κοινωνία εκφράζει τη βούλησή της μέσα από εκλεγμένους αντιπροσώπους. Γι’ αυτό υπάρχουν οι βουλευτές. Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι, εκλέγουν τους καλύτερους κατά τη γνώμη τους, που δεν είναι ανάγκη να είναι οι καλύτεροι και κατά τη γνώμη του άλλου.. Οι Ιταλοί εκλέξανε την Τσιτσιολίνα, εμείς εκλέξαμε τον Βασίλη Λεβέντη!».


http://www.protothema.gr/politics/article/618392/pagalos-psuhologika-arrostos-o-katrougalos-/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.