Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ... ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 42.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ

Η απάτη σε βάρος του Δημοσίου εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα του τοπικού αστυνομικού τμήματος και σε βάρος του 44χρονου άνδρα και της 46χρ...

Εισέπρατταν επιδόματα για τα… ανύπαρκτα παιδιά τους

Η απάτη σε βάρος του Δημοσίου εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα του τοπικού αστυνομικού τμήματος και σε βάρος του 44χρονου άνδρα και της 46χρονης συζύγου του

«Μαϊμού» πολύτεκνοι αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ζευγάρι τσιγγάνων από περιοχή του Τυρνάβου, οι οποίοι είχαν δηλώσει στο δημοτολόγιο του Δήμου έξι τέκνα και εισέπρατταν τα ανάλογα επιδόματα πολυτεκνίας, αλλά είχαν μόνο… δύο ενώ τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα!

Η απάτη σε βάρος του Δημοσίου εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα του τοπικού αστυνομικού τμήματος και σε βάρος του 44χρονου άνδρα και της 46χρονης συζύγου του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ο οποίος άσκησε τις ανάλογες διώξεις.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων κατά την διάρκεια της προανάκρισης, το ζευγάρι είχε καταφέρει να αποκομίσει από τα παράνομα επιδόματα συνολικά 41.559 ευρώ, τα οποία βέβαια θα κληθεί να επιστρέψει στον Ο.Γ.Α..

1 σχόλιο

  1. Πως τα θέλετε σε μετρητά ή σε συναλλαγματικές ;
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.