Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«12 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ...» ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μια νέα ανοησία κυκλοφόρησε πριν 2 μέρες στο διαδίκτυο που αναφέρει πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε 12 Έλληνες φοιτητές για κατασκοπε...




Μια νέα ανοησία κυκλοφόρησε πριν 2 μέρες στο διαδίκτυο που αναφέρει πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε 12 Έλληνες φοιτητές για κατασκοπεία. 



Διπλωματικό Επεισόδιο – Αυτοί είναι οι λόγοι που εκτέλεσε τους 12 Φοιτητές η Βόρεια Κορέα…

Με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας ο… κομμουνιστής δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Kim Jong-Un εκτέλεσε 12 Έλληνες φοιτητές που πήγαν στην Β. Κορέα σαν μέλη αδελφοποίησης με το Πανεπιστήμιο της Πιον Γιανγκ…

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν ο Γιώργος Καραμούζας (18) είχε απομακρυνθεί από το ξενοδοχείο που διέμενε η Ελληνική αποστολή επειδή «ονειρευόταν διαφορετικά όνειρα» όπως είχε ανακοινωθεί.

Μετά από περπάτημα 2 χιλιομέτρων βρήκε το κοντινότερο μπαρ και σε κατάσταση μέθης φώναξε “Ζήτω ο Καπιταλισμός” …

Όπως μεταδίδει το κρατικό Βορειοκορεατικό πρακτορείο με την απαγγελία της κατηγορίας οι βορειοκορεάτες ξέσπασαν «σε οργισμένες κραυγές» οι οποίες ζητούσαν μια αυστηρή κρίση ανάλογη της «των αντί κομουνιστικών αντεπαναστατικών και φραξιονιστικών στοιχείων».

«Απέναντι στον απόηχο της οργισμένης αυτής αντίδρασης που συγκλόνισε τη χώρα ένα ειδικό στρατιωτικό δικαστήριο του βορειοκορεατικού υπουργείου κρατικής ασφάλειας συνεδρίασε εκτάκτως στις 12 Οκτωβρίου για να δικάσει σύσσωμη την Ελληνική αποστολή».

Ο Καραμούζας κατηγορήθηκε για «άγρια επιθυμία να υφαρπάξει την κρατική και κομματική εξουσία» και βρέθηκε ότι είναι «ένα χωρίς λόγια ανθρώπινο κάθαρμα χειρότερο και από σκύλο έχοντας υποπέσει τρεις φορές σε προδοτικές πράξεις δολιότητας προδίδοντας την πατρική αγάπη που του έδειξε τόσο το κόμμα όσο και ο ανώτατος ηγέτης για αυτόν».

Ο τρόπος εκτέλεσης του είναι άγνωστος αλλά επειδή πρόδωσε την αγάπη του Μεγάλου Ηγέτη: «Κάθε ποινή της απόφασης ήρθε σαν ένα κτύπημα =βαριοπούλας το οποίο κατάφερε το οργισμένο προσωπικό και οι άνθρωποι στο κεφάλι του ένα αντί-κομματικό αντεπαναστατικό και φραξιονιστικό στοιχείο και πρωτοφανή πολιτικό καριερίστα και απατεώνα».

Όπως και να έχει πάντως ακριβώς η κατάσταση, γιατί τα παραπάνω κείμενα είναι από μεταφράσεις από τα κορεατικά στα αγγλικά.

Αν και είναι ολοφάνερο πως το παραπάνω άρθρο δεν περιέχει ίχνος αλήθειας, έχει ενδιαφέρων να δούμε από πού ξεκίνησε και τους λόγους που δημοσιεύονται τέτοια άρθρα.

Αρχική πηγή του είναι το deite-to.com, ένα εντελώς αναξιόπιστο blog, που συχνά κατασκευάζει εντυπωσιακές ειδήσεις και παίρνει ξενόγλωσσες ψεύτικες δημοσιεύσεις και τις παρουσιάζει σαν να έχουν συμβεί στην Ελλάδα, αλλάζοντας ονόματα και τοποθεσίες. Ο στόχος αυτής της πρακτικής είναι να αυξηθεί η επισκεψιμότητα.

Σε πολλές δημοσιεύσεις το ψέμα είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερο, και δύσκολα θα το πιστέψουν οι αναγνώστες. Όμως ο στόχος της αύξησης της επισκεψιμότητας έχει επιτευχθεί.




http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/23/2-ellines-fitites-ektelese-o-kim-giongk-oun/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.