Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KOMANTO... TΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΒΑΛΑΝ 48ΩΡΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ BRONCO ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ-

Συνεχίζει στα καταστήματα την πίεση του κλεισίματος με τα λουκέτα το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να πατάξει την φοροδιαφυγή του...



Συνεχίζει στα καταστήματα την πίεση του κλεισίματος με τα λουκέτα το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να πατάξει την φοροδιαφυγή του ΦΠΑ από την μη έκδοση αποδείξεων, αυτήν την φορά «θύμα» των κομάντο της εφορίας έπεσε γνωστό μπαρ της Κηφισίας στέκι της νεολαίας.

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα έφτασαν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ένα περιπολικό και οι άντρες της εφορίας προκειμένου να σφραγίζουν για 48ωρες το γνωστό καφέ-μπαρ καθώς πιάστηκε να μην έχει εκδώσει αποδείξεις με αποτέλεσμα να φοροδιαφεύγει.

Οι εφοριακοί μαζί με τους αστυνομικούς μπήκαν στο νεανικό κατάστημα και ειδοποίησαν τον υπεύθυνο και τους εργαζομένους να φύγουν γιατί το μαγαζί θα σφραγιστεί εν ονόματι του νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από της Γενικής Γραμματείας Δημοσιών Εσόδων, χθες το μαγαζί το είχαν επισκεφτεί εφοριακοί οι οποίοι κάθισαν ακριβώς μπροστά από την ταμειακή μηχανή και διαπίστωσαν πως δεν κόπηκαν 30 αποδείξεις για το διάστημα το οποιο ήταν εκεί. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη για την μη εκδώσει των αποδείξεων ανήλθε στα 250 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει αυστηρές εντολές να προβαίνει σε οποιεσδήποτε ενέργειες προκειμένου οι μαγαζάτορες να συνετιστούν και να μην φοροδιαφεύγουν.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.