Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ: ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ!!! «ΣΥΡΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ) ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK... ΚΑΙ Ο ΜΑΡΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!

Σε μεγάλη "παγίδα" εξελίσσονται τα social media για τα πολιτικά πρόσωπα και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, πλέον τ...



Σε μεγάλη "παγίδα" εξελίσσονται τα social media για τα πολιτικά πρόσωπα και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, πλέον το έχει καταλάβει καλά! Ένας Σύρος επενδυτής με... ελληνικό όνομα, το "δόλωμα" των επενδύσεων και το... γλέντι που ακολούθησε!


Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλοι -πια- οι πολιτικοί ανά τον κόσμο βλέπουν τα social media ως ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στην πολιτική. Όπως γίνεται συνήθως σε οποιαδήποτε έκφανση της κοινωνίας μας, οι Έλληνες πολιτικοί έχουν ξεκινήσει να ακολουθούν το συγκεκριμένο παράδειγμα, ωστόσο οι "παγίδες" είναι πολλές.

Σε μία από αυτές έπεσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας. Ήταν 27 του περασμένου Μαρτίου, όταν ο υπουργός είχε πει πως "εάν υπάρχουν κάποιοι πρόσφυγες που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στην Ελλάδα ένα ποσό από 250.000 ευρώ τότε αυτοί οι πρόσφυγες θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής".

Η δήλωσή του αυτή είχε προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά και ένα... γλέντι στα social media, ενώ σήμερα είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο στην κατηγορία... troll στο ίντερνετ.
Ο Σύρος επενδυτής με το ελληνικό όνομα!

Ο συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης, που είναι φίλος του υπουργού στο Facebook, έγραψε ένα σχόλιο κάτω από μία δημοσίευσή του σχετικά με ομιλία του στο πανεπιστήμιο Kaskguu της Αστάνα με θέμα "Παγκοσμιοποίηση και οικονομική διπλωματία". Εκεί εμφανίζονταν ως Σύρος επενδυτής, ο οποίος επιθυμεί να επενδύσει τα χρήματά του στην Ελλάδα!
Μάρδας στον... Σύρο επενδυτή: "Έχουν σταλεί στο messager τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας για το συγκεκριμένο θέμα"

Έγραψε χαρακτηριστικά: "Hello, I am Mr. Mohsen Abdullah from Syria. I am looking for a possible tie up with a business or individual in your country so that I can do some investments and to enable me qualify for an investor visa to your country. Please email me back so that we can discuss further. Best Regards, Mr. Mohsen Abdullah".

Δηλαδή: "Γεια σας, είμαι ο κ. Μοχσέν Αμπντουλάχ από τη Συρία. Ψάχνω για μια πιθανή συνεργασία με μια επιχείρηση ή ένα άτομο στη χώρα σας, ώστε να μπορώ να κάνω κάποιες επενδύσεις και να μου επιτραπεί επενδυτική βίζα στη χώρα σας. Παρακαλώ στείλτε μου πίσω για να μπορέσουμε να συζητήσουμε περαιτέρω. Με τις καλύτερες ευχές, κ. Μοχσέν Αμπντουλάχ".

Παρόλο που το σχόλιο έγινε από τον Κυριάκο Αθανασιάδη (σ.σ. που σημαίνει ότι το όνομά του φαινόταν ξεκάθαρα), ο Δημήτρης Μάρδας φάνηκε να το πιστεύει και απάντησε πως "έχουν σταλεί στο messager τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας για το συγκεκριμένο θέμα"!

Bonus για το... πάρτυ που ακολούθησε στα σχόλια, ήταν και η λέξη... "messager", αντί για "messenger". Άγνωστο είναι το κατά πόσο χειρίζεται τον λογαριασμό του ο ίδιος ο Δημήτρης Μάρδας, ή κάποιος συνεργάτης του, αλλά όπως και να 'χει, είναι δεδομένο πως στο μέλλον θα υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή...

Δείτε τί ακολούθησε στα σχόλια...










http://www.newsit.gr/politikh/Dimitris-Mardas-THyma-apisteytis-farsas-me-Syro-ependyti-sto-Facebook-pics/660960

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.